Közlemény
Collapse
No announcement yet.
roncsból -várat
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehozzám kerül nemsokára ez a két roncskorompaiistvan, Duke és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
A p9 elférne a p10-em mellett vállalom hogy évi 3-4e km-et beletekerek Csak hogy lássa a hazai közönség... és ne a négy fal között depressziós legyen
de ez neked roncs ?? akkor én honnan indultamUtoljára szerkesztve a következő által: BeniP10&P21; 2012 aug. 27, 17:49.Intrepid kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése--aztán 4 hét laza pihi .Szerintem kiírom a fórumot a tárhelykapacitásbólkorompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehozzám kerül nemsokára ez a két roncs --nekem kell rendbetenni--de nem a szivem csücske ez a tipus-- ezért majd fogok kérni sok tanácsot. [ATTACH=CONFIG]9639[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9640[/ATTACH] nekem ugy tűnik van egy csomó nem eredeti cucc mind a kettőn --?
Gratulálok Joker!
Szerintem lesz olyan fórumtag, aki a szerzeményed miatt nem fog szeretni!
Sok sikert és türelmet a motorokhoz!
Üdv:dinoUtoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2012 aug. 27, 21:33.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseez valami Danuva meg egy sportosított krómozott verda
Gratulálok hozzájuk, a piroson még én is eldolgozgatnék..Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 27, 22:40. Oka: kigyomláltam az érhetetlenséget...zsíráf kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeg beleerőltette a Wartburg lámpáját.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár nem láttam, de biztos vagyok benne hogy Polski 126 lámpájaUtoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 29, 08:12.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment