Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia megszorulás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Dugulás bizony! A benzin szűrő csodákra képes hidd el! Én elhittem és tényleg így van. Használom, boldogan, dugulás mentesen. 2-300 Ft - ot bőven megér!
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Ma voltam motoros boltban ruhát venni és nem elfelejtettem. Én marha. Sebaj majd legközelebb.

Komment

Találtam egy ilyet az egyik fórumtársnál: Pannónia súbertolattyú - Blogok - Veterán fórum

Gondolom megkérdezem ,hogy a tolattyú hangját hol hallotta, de látom tavaly lépett be utoljára
        Nem lehet, hogy ezt a hangot nekem is a tolattyú kelti?Csak nem a porlasztónál hanem a hengernél lehet hallani mert a bordák felerősítik a rezgést meg a zajt?!

Komment

Fonendoszkóp, és meghallod, honnan jön. Vagy kalapácsnyél, hosszú szelep stb...
          Neeeeem, nem vagyok beteg: http://www.motorcycle-superstore.com...er-stethoscope
          heeegany kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Béla Rácz
            Nem lehet, hogy ezt a hangot nekem is a tolattyú kelti?Csak nem a porlasztónál hanem a hengernél lehet hallani mert a bordák felerősítik a rezgést meg a zajt?!
            ...és ha további morfondírozás és CT-vizsgálat helyett levennéd a légszűrőt és a torkon benyólva ujjaddal megtámasztanád a súbert és így próbálnád kiszűrni, hogy az zörög-e?
            sepy, Fergusson és joker kedvelte ezt.

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              ujjaddal megtámasztanád a súbert

...inkább egy hosszú vékony fapálcával ?
              Fergusson és wsievers kedvelte ezt.

Komment

inkább egy hosszú vékony fapálcával
                Írd már le hogy hurkapálca, a falusiak nem értik...
                torkon benyólva
                xD
                sepy, Noob és 3 további látogató kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Most épp szétszedtem a gépet, de kifogom próbálni
                  Előbb elmélet és utána csak a gyakorlat!

Komment

Béla Rácz
                    Most épp szétszedtem a gépet, de kifogom próbálni
                    Ne csüggedj, eddig én is messze többet szereltem a gépet, mint mentem vele...

Komment

Akkor kissé megnyugodtam ,hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben
                      Én párszor már összeraktam, mente vele, szétszedtem össze. A körforgás
                      De azért szedem szét mert mindig találok rajta valami tökéletesíteni valót.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        inkább egy hosszú vékony fapálcával
                        De fogjad erősen, nehogy úgy járj, mint én a ronggyal. Leszedtem a karburátort, a szívócsonkba rongyot tömtem.
                        Majd odébb akartam tolni a motort, de sebességben volt. Ahogy lelöktem sztenderről, a motor vett egy nagy levegőt és beharapta a rongyomat. De úgy, hogy szét kellett szedni miatta
                        Erre nem vagyok büszke, de azért így utólag mulatságos...
                        sepy, movisz és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tanulságos eset
                          Ez a 20 karakterkorlát ez pont kell ide, hogy tudjak írni egy felesleges mondatot még
                          OdinHEM, CZsolti és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Gyógyulófélben:

Click image for larger version

Name:	IMG_20150524_130306.jpg
Views:	1
Size:	175.5 KB
ID:	144497Click image for larger version

Name:	IMG_20150524_131929.jpg
Size:	195.6 KB
ID:	144498Click image for larger version

Name:	IMG_20150524_172711.jpg
Size:	195.1 KB
ID:	144499
                            OdinHEM, heeegany és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Örömmel jelentem be, hogy kb. két hónap után ma újra saját erőből két kerékre állt, vagyis gurult a gépjárművem.
                              Most jöttem meg az első 10 km-es körről, szépen, csörgésmentesen, jó erőben találtam a motort, a nyersesség és az erőteljesebb melegedés még érezhető természetesen.
                              A megvalósításban nagy köszönet illeti Joker-t, aki a hengerfúrást személyesen intézte. A kivitelező szaki személyét illetőleg nevezetesen Szikszai Károlyról van szó, aki maximálisan profi munkát végzett.
                              A dugattyú általam, illetve a fórumon mindannyiunk által megmutatott gyártmányokhoz képest egyedi, remélem szintén be fogja váltani az elképzeléseimet és várakozásaimat.
                              Béla Rácz, OdinHEM és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok

kis tanácsra lenne szükségem

napokban megejtett 2 utolsó motorozás után azt vettem észre, hogy a következő (másnapi) indításnál nem tudom lenyomni a berugókart

először arra gondoltam, a berugó résszel van baj, de ott minden oké, a kuplungrészt szétszedve minden mozog szépen külön, majd a kuplung nagy lánckerekének anyáját szedtem volna le, amikor megindult, átfordult a lánccal meghajtva a főtengely

2. esetben a berugókar erőteljesebb letaposására megindult, gyergya nélkül szépen lehet vele forgatni a főtengelyt, semmi hangját nem hallani üresen forgatva, be is indul, de nemtudom mi lehet ez?

úgy tűnik, mintha a leállítás után megragadna picit a motor, lehetséges ez? talán a csapszeg?

nincs még benne összerakás óta 20-30km, eddig ezt nemm csinálta, csak mostanában, lehet a nagy meleg az oka?

a fúvóka 120-as, a gyertya kormos, úgy gondolom, kap keveréket eleget, menet közben nincs jele ragadásnak

köszönöm
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Noob; 2015 júl. 18, 11:41.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X