Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ehhez mit szólnátok?
Már egy ideje agyalok rajta. Tűzzománcozott eozinos kipuff.
Az már de menő lenne.
Van ékszerész szakkörös ismerős, rákérdezek, hogyér megy ilyen por.
Vagy odaadom a művészkéknek kifesteni, aztán amikor bevágják a kemencébe, jót röhögök, mert dőlni fog a füst.
Szerintem nincs akkora kemencéjük, amibe beleférne.
Itt a gond a por egyenletes eloszlatásával lenne, mert amennyit szórsz, olyan vastag lesz. Aztán lánghegesztővel ráégetném.
Kérdés, hogy mennyiből jönne ez ki, mihez tapad, bírja-e a rezgést a bevonat. Talán először kicsiben kell megpróbálni.
Nem a pofára esést értem mechanikai sérülés alatt,hanem a sokkal gyakoribb karcolást,dörzsölődést.A teflon bevonatú edények gyártói is a karcolás veszélyeire figyelmeztetik a vásárlókat.
Teflont nem értem. Nem tapadna ki rá a zsíros szennyeződés? Ennyi előnye lenne.
A teflon karcolódás, mint veszélyforrás egy régebbi hiedelemből ered, hogyha megkarcolod, akkor megsérül és mérgező anyagok kerülnek az ételbe. Ez nem állja meg a helyét. Maximum azért írják rá, hogy ha megsérül a bevonat, akkor le fog tapadni az étel azon a ponton. Mellékesen a szétdörzsölt, porló bevonatot se eszegetném. Ezen felül egy bizonyos hőmérséklet fölött mérgező gázok szabadulnak fel belőle.
1- szép , esztétikus
2- a motor környezetében minden hőnek ellenáll
3- bármilyen festékkel szemben jobbak tulajdonságai
4- a jobbnak mondott festékáraknak -lefeljebb 4 szerese
Olyan hullámos lenne a dobod, mint a Balcsi ! Ha foltokban melengetnéd, ott megnyúlna az anyag, és kitudja milyenre hűl vissza. A sok tenyérnyi melengetés egymás mellett, meg csinálna érdekességet. Arról nem is beszélve, hogy kiboxolnál egy fél gázt, meg egy palack oxigént.
Komment