A Louisnál van tömőgyapot az nem lehet jó ? Csak azért kérdőjeles nálam a dolog mert elég sűrű az anyag (gyakorlatilag üveggyapot vagy nagyon olyan mint az üveggyapot) lehet, hogy a kétütemű olaja gyorsan eltömi
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 kipufogó felújítás
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede az már sehogy sincs,hogy a mi kárunkon mások gazdagodjanak.
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem is csoda,hogy a fiatalok sokasága akarja elhagyni ezt az országot,mert itt semmi jóra nem számíthatunk,a közeljövőben.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 nov. 03, 13:06.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a két dolog ugyan az --a fémgyapot javára viszont az szól hogy kb 10 cm széles , szépen tekerhető csíkban van !
Az acélgyapotot azért nem javasolnám,mert éghető anyag! Próbáld ki egy 9v-os elemmel
Az acélgyapottal alumíniumot kell polírozni Már ha nem fához használod..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Biztos igazad van --de én csak azt mondom amit látok ---a cimbi legyártott már néhány tucat tompítót igen drágán , drága motorokhoz és még mindig jönnek a megrendelők , -szájhagyomány utján terjed a fickó
Különben meg - a JAWA-m blokja , váltóháza , sztendere magnéziumból van ----pedig az is jól ég ---voltam olyan marha hogy ki is próbáltam amikor összerakáskor síkolgattam ---majdnem felgyulladt a marógép ,meg a műhely
- 3 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem is csoda,hogy a fiatalok sokasága akarja elhagyni ezt az országot,mert itt semmi jóra nem számíthatunk,a közeljövőben.
Fiatalok??? Én nem számítok fiatalnak, de erősen azon vagyok ,hogy húzzak mint ősszel a vadlibák.:-((((
Komment
-
Helló Urak!
Köszönöm a sok hozzászólást! Hogy megélénkült a forgalmazás... Ez jó mert tényleg sok újat olvasok. Utánajárok a fémgyapotnak. Egyébként némi beáztatás és mechanikus késztetés (lásd koksz kopácsolás) után sikerült lefejtenem a hálót. Némi tisztítás után még szerintem vissza is tehető.
7000-ért még engem is érdekelne egy új dob. Szerintem nem annyi az már... Ha már itt tartunk, hallottam olyan véleményt, hogy ezek az utángyártott dobok nem úgy szólnak, mint a régi kipuffanók. Vélemény?Utoljára szerkesztve a következő által: Madifranci; 2012 nov. 07, 12:25.
Komment
-
helló!Én találtam a veterán aprón menetes végződésű kipufogórendszert könyökökkel együtt.Krómozatlanul írja és 25000/pár.Pristyák Lászlónak hívják Nyíregyházáról.Ő az egyik kipufogó készítő?Gondolom nem rozsdamentes anyagból vannak.Nekem pedig erre a fajta kipufogóra lenne szükségem.Szerintem ez nem drága érte nem?
- 2 likes
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseŐ az egyik kipufogó készítő?
Az ár csak attól függően olcsó/drága, hogy milyen a minőség. Ha nem jó, akkor ennek a fele is drága lenne érte. Ha tökéletes, akkor olcsó. A képen amit betettél sajnos alig látszik valami.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem ez nem drága érte nem?
Én egy másik kipufogókészítőről tudok, ugyanabban az utcában. Vajon csak véletlen?
Komment
-
Annyit lehet tudni erről a két kipufogóról amit tegnap beraktam,hogy eredetiek és teljesen megvannak csinálva.Kivannak nagyon jól pucolva tárcsák megnézve stb.Gondolom felnyithatták.A tulaja elég szűken válaszolt.A könyökök már elkeltek.Nincs krómozva azt is írta.Nem tudom,hogy kis horpadást egyengettek-e rajta.Valószínűleg ennyire kilehetnek polírozva,hogy így fénylenekKrómozásra akkor előlehet készítve.Ja és ezekbe jó lehet az új sípMert valami gubanc van azokkal is,hogy nem univerzálisak.
Komment
-
Hali!Van még egy kipufogó készítő illető is,akit mondott nekem a Ccm motor bolt tulaja Nyergesújfalun.Tóth Józsefnek hívják és Ócsán készíti a kipufogókat.Ezekre a kipufogókra a boltban garanciát is vállalnak,és csak ezeket tartják készleten.Tudnak másik félét is hozni,de azokra semmi féle garancia nincs.Az ára pedig 67.000/pár és nagyon jó minőségű.Könyök 25.000/pár ha vkit érdekel.Ennek a Tóth Józsefnek tudja vki az elérhetőségét vagy hallott róla vkiEzek a Gyuri bácsi féle kipufogók mennyit kóstálnak krómozottanVagy anélkül?
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszükségem pár tanácsra hogy mivel és hogy csináljam hogy a fém védve legyen a korróziótól de a hő se okozzon neki gondot
Én ha a helyedben lennék, akkor hőálló matt fekete festéket fújnék rá.
Szerintem a hőálló ezüst nem lenne szép.
Komment
Komment