geniusnexus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia Gyújtás kérdés
Collapse
X
-
geniusnexus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha baj lenne a főtengellyel és cserélni kellene,
- 4 likes
Komment
-
geniusnexus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetalált keréknek a középső részén van olyan ami el repedt én szerintem durva bánás mód miatt, meg honnan lehetne egyáltalán olyan szegecsnek valót szerezni, amivel helyre lehetne állítani?
- 3 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébiránt egy valamirevaló csavarboltban lehet kapni szegecset. de szerintem ne gyakorolj ezzel hacsak nem a tudásvágy motivál, mert szegecselni nem egyszerű főleg szépen.
mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Értem, ami a szegecselést illeti, van akitől kapnék gépet, és ugyan ezt raknám csak vissza, amik elvannak törve, repedve, így szerintem újra nem kellene centírozni. Ebben még félgömb íves tájolás van, ezért nehezebb kicsit feltenni a helyére, ha meg másik kereket vennék, annak a kúpját ehhez kellene illeszteni, ami nem olyan egyszerű, és ha nem muszáj akkor inkább nem szedném szét a főtengelyt. Milyen anyagból kellene amúgy venni szegecset ? acél, vagy saválló, vagy réz , vagy mi lenne a legalkalmasabb?
Komment
-
geniusnexus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha meg másik kereket vennék, annak a kúpját ehhez kellene illeszteni, ami nem olyan egyszerű, és ha nem muszáj akkor inkább nem szedném szét a főtengelyt. Milyen anyagból kellene amúgy venni szegecset ? acél, vagy saválló, vagy réz , vagy mi lenne a legalkalmasabb?
Éknek lágyacélt használj , ne feszüljön sehol nem annak kell az elfordulást gátolni :hanem a kúp illeszkedésének . A pontos gyújtás tájolás a szerepe . Az olcsóbbik generátoros gyújtásnál csavarokkal fogatták fel az agyat a lendkerékre ,szerintem tartósan működik a dolog ."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
geniusnexus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMilyen anyagból kellene amúgy venni szegecset ? acél, vagy saválló, vagy réz , vagy mi lenne a legalkalmasabb?
Komment
Komment