Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia fékdob szabályozhatóság

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bizony vannak dolgok amikért fizetni kell. Első körben nem ártana egy kérdőív,hogy ki milyen "messzire" menne.

Komment

1.,alubordás henger...20000
      2.,kupunglamella spéci anyagból20000
      3.,dugattyu,gyürü,csapszeg (nem ragadós)20000
      4.,gyujtás,ami világit..20000
      5,.fékdob/2x20000
      6.,spéci tűgörgős főtengely20000
      Bsa10, Üdvözlet!

Ha jobban elolvasod, mátéapu a felsorolásban harmadikként említette az általad nevezett dolgot/dolgokat ( darabszámot nem) Tehát?
      zahi kedvelte ezt.

Komment

Igen ez igaz....de szerintem a három gyűrű elhagyása is....végre.
        Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az ő honoráriuma az én elgondolásom szerint az lenne, hogy az egyik készlet a munkája elismerése lenne.

hány kiló vagy öreg ? ne sértegess ! ide a suphniba pannónia cuccot?
          Fergusson és wsievers kedvelte ezt.

Komment

És persze továbbra is azt gondolom, hogy akinek van ilyen irányú terve lehetősége az dolgozza ki és a kész terméket árulja. Aztán akinek megfelel az kifizeti és ha profi a termék akkor jól járt ő is mint felhasználó, a többi variáló meg tákol és gyárt néhány selejtet kétszer annyiért mint a jó alkatrész.

Komment

Ha jobban elolvasod, mátéapu a felsorolásban harmadikként említette az általad nevezett dolgot/dolgokat (darabszámot nem) Tehát?
              Kuplung lamellát árulnak átalakított japánt 10000ft-ért.
              A jó elektronika nálam kijött 15000-ből. (Honda Nsr)
              Tűgörgős hajtókart készítettek korábban pl. Heegany-nak ha jól emlékszem 17000ft-ért valahol Miskolcon de a szaki leállt a gyártással.
              Helyette Fóti Gyula árul ilyen főtengelyeket de már nem tudom milyen áron.
              A nem ragadós dugattyú nem lenne szükség ha lenne alu henger mert leginkább az öntöttvas henger miatt ragad a Pannónia.

Komment

Atti69
                bizony vannak dolgok amikért fizetni kell. Első körben nem ártana egy kérdőív,hogy ki milyen „messzire” menne.
                Én inkább onnan közelíteném meg a dolgot, hogy milyen Pannónia célszerszámokra volna szükség?

Pl. nem gyártanék kuplung ellentartót, mert azt mindenki meg tudja oldani két lamellából, meg egy nyélből, ami nem nagy ügy, továbbá nem gyártatnék lendkerék lehúzót, mert abból van elég...

Ezzel szemben gyártatnék blokk széthúzót, teleszkóp szerszámokat, csapaszeg kihúzót, stb, mert ezek nélkül nem lehet felújítani, és nem olyan egyszerű megcsinálni, minimum forgácsoló munkát igényelnek...

De ez csak ötletelés.

Aztán ha megvan a lista, akkor egy értő ember megbcsülhetné, hogy ebből pl. tíz darab legyártása mibe kerül, egy darab mennyi lenne, és ezután lehetne kérdezni, hogy kit érdekel?

Ha tíznél többet érdekelne, akkor lehetne egy kicsit olcsóbb (bár szerintem nem nagyon), ha meg nem érdekel tíz embert, akkor felejtős a dolog, kínlódjon mindenki maga...

- - - Updated - - -

dkari

...Úgy érzem, kicsit összekeveredik a tuning és a célszerszámok...

Komment

A lamellát nem elég cserélni, az NSR elektronika nem hosszútávú megoldás, elfogy a bontóból, az eredeti hajtókart nem elég felül átalakitani, alu henger jó ötlet de szerinted 20-ból?
                  És a többi tipikus hibáról nem is beszélve.
                  mátéapu kedvelte ezt.

Komment

bsa10,

Az a gond , hogy kb 480 000 ft + kicsi az első 1 db kész termék . Innen kezdj számolni -de a matematikai műveletbe vedd bele -apannóniásfajt -senkit nem akarok megbántani ezt nagyon komolyan mondom , de kicsit más mint a többi .

Mennyi legyen ( lehet ) egy fékdob ára ?
                    Fergusson, wsievers és heeegany kedvelte ezt.

Komment

Ez grandiózus terv, de én első körben annak is örülnék, ha Joker által javasolt vásárlói csoport összeállna néhány főből a legszükségesebb célszerszámok legyártatására, és ezzel a költségek ésszerű mérséklésére!
                      Nem a szerszámokról van szó! Minden alkatrészre van megfelelő szakember!Találkoztam aluöntő hirdetéssel,bármit kiönt ésszerű árréssel,egy ország könyörög, nem ráfizetős melóért,az lenne a lényeg,hogy legyen egy ésszerű mennyiség,amiből kitelik a szerszám,anyag és még néhány,ami a haszon!
                      Ezért reménykedtem heeganyban ,de őt is megfogta egy gumidugó amit kilehet faragni bármiből,mikor ő egy elektromos zseni,azt kellene fejlesztenie,hogy örökös pancsi gyújtás világítás legyen,a gumit megkapná jattba......
                      OdinHEM, és 2 további látogató kedvelte ezt.
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nem kell meggyőznöd, nem én akarok Pannoniát fejleszteni.
                        Én csak a 20 ezres ötleteket szerettem volna a realitás talajára helyezni.

Komment

Én csak a 20
                          ból elviszem műszakira a pancsit,viszont tudom,nem egy világszám!
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Meg első körben megoldani,hogy menjen rendesen..szerintem csak akkor kell jobb fék.

Komment

joker
                              Az a gond , hogy kb 480 000 ft + kicsi az első 1 db kész termék
                              Te most a kerékagyról beszélsz, vagy a Pannónia célszerszámokról?

Komment

Szervusztok. Most öntetek 2 db fékdobot - „vas” öntvény - minta alapján , megmunkálás nélkül : 50.000.- ft . A gyár nem válaszolt a megkeresésemre , így csak ez az út a járható - arany áron . Üdvözlettel.
                                Forgácsolóval nem tárgyaltál:nyers anyagból nem faragható?Valószínűleg igen,és örök darab lenne,ha kell az öntvény minta összevered kalapáccsal és lesörétezed csodásan nézne ki................

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X