Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia modernizálás!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fúró- faragók !! Nem tudom olvastátok-e ezért figyelmetekbe ajánlom ötletelés ként a Veter..@n újság mostani számát mely a Pannonia gyújtásának modernizálásáról részletesen ír. Érdemes lenne nézni mert Szlovákiában sokkal olcsóbban elérhetőek a Vape gyújtások. Oly sok időt és energiát / pénzt / költötök a gépekre miért pont a látáson- láthatóságon spóroltok. Tudom csináltatok szemüveget de akkor is!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Fúró- faragók !! Nem tudom olvastátok-e ezért figyelmetekbe ajánlom ötletelés ként a Veter..@n újság mostani számát mely a Pannonia gyújtásának modernizálásáról részletesen ír. Érdemes lenne nézni mert Szlovákiában sokkal olcsóbban elérhetőek a Vape gyújtások. Oly sok időt és energiát / pénzt / költötök a gépekre miért pont a látáson- láthatóságon spóroltok. Tudom csináltatok szemüveget de akkor is!
      Tudod Sándor a kínaiak már ezt is lekoppintották. És az fele annyiba se kerül

Komment

Lassacskán ez is alakul
        Click image for larger version

Name:	20180319_214730.jpg
Views:	132
Size:	735.5 KB
ID:	210541

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Lassacskán ez is alakul
          Click image for larger version  Name:	20180319_214730.jpg Views:	1 Size:	735.5 KB ID:	210541
          Tudod?

Van fekete,vagy szürke paszta,ha nincs türelmed eltüntetni a nyomait.

Én már nem szeretném látni az olajat,bár most a markolóba már uv-s színes olajakat adnak az megvilágítva szép lehet !
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Tudod?

Van fekete,vagy szürke paszta,ha nincs türelmed eltüntetni a nyomait.

Én már nem szeretném látni az olajat,bár most a markolóba már uv-s színes olajakat adnak az megvilágítva szép lehet !
            A paszta nagy részét leszedet, A többi meg had legyen ott. Kicsit dob a fekete blokkon (egy egyenletes piris csík formájában)

80W90-es váltóolaj. Ez is szép zöld
            (de nem fogom megvilágítani )

Komment

Nagyon csicsás lesz és látom nem kell levenni a fedelet látni az olaj szintet. Egyedi lesz teljesen a géped. Azért csinálunk egy reflektor próbát Kesziben!! Jóker már látta az enyém Csongrádon a Tiéd még titkos!

Komment

Nagyon csicsás lesz és látom nem kell levenni a fedelet látni az olaj szintet. Egyedi lesz teljesen a géped. Azért csinálunk egy reflektor próbát Kesziben!! Jóker már látta az enyém Csongrádon a Tiéd még titkos!
                Hát a főfényszórót élesben még nem próbáltam. A két + lámpa a bukócsőre meg még készül

Komment

Bukócsőre lámpa engem is érdekelne ha nem titkos és természetesen ledes érdekel / 12V. /

Komment

Bukócsőre lámpa engem is érdekelne ha nem titkos és természetesen ledes érdekel / 12V. /
                    Egyenlőre még titkos
                    (mert lehet hogy semmi nem lesz belőle. Nem egyszerű eset egy gagyi kínai, de E jeles lámpából fasza lámpát csinálni úgy hogy az elejének maradni kell )

Komment

Jelenleg itt tartok.
                      Gyújtás, és az elektronika szépen működik.
                      55W-os izzóval terhelve, 1200-as fordulatnál már beáll a 14.4V! Ez több mint elég!

(csak halkan írom: nem tudom elég gyorsan húzni a gáz bowdent, ahogy forog )

Komment

És ez már csak hab a tortán !
                        A forimérő is működik!

Komment

Sziasztok segitseget akarok kérni.pannonia t5kistraktorom van es az a baja hogy allandoan lefullad az eggyes sebesseget nehezen veszi meg nagyon gyakran kidobja.mi lehet a hiba?

Komment

imi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Sziasztok segitseget akarok kérni.pannonia t5kistraktorom van es az a baja hogy allandoan lefullad az eggyes sebesseget nehezen veszi meg nagyon gyakran kidobja.mi lehet a hiba?
                            Hello!

Van itt a veterán fórumon kimondottan ezzel foglalkozó topik!
                            Javaslom nézz körül ott. Biztos találsz a hibádra megfelelő megoldást, vagy javaslatot.
                            Sajnos túl sok a változó, hogy egyszerűen le lehessen írni mi lenne a megoldás a váltó, és a lefulladás okára!

Komment

Tonybacsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              mi lenne a megoldás a váltó, és a lefulladás okára!
                              A hangja csendes akkor koromtalanítás vagy furkálás .Természetesen :jó gyújtás,megfelelő kompresszió,jó üzemanyag-ellátás esetén....

imi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              nehezen veszi meg nagyon gyakran kidobja.mi lehet a hiba?
                              Kuplung kiemel? A reteszelő rögzít ?Nincs eltörve a váltó villa ? Ezeket ellenőrizni kell.....!!!!
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Na lassan üzemkész a gép
                                https://www.youtube.com/watch?v=FsQ-...ature=youtu.be

Viszont sehol sem találom hogy az első telókba mennyi olaj kell? (valahova fel volt pedig írva nekem... )
                                Nívópálcám van hozzá, de azért egyszerűbb kimérni és beleborítani a szükséges mennyiséget.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X