Fúró- faragók !! Nem tudom olvastátok-e ezért figyelmetekbe ajánlom ötletelés ként a Veter..@n újság mostani számát mely a Pannonia gyújtásának modernizálásáról részletesen ír. Érdemes lenne nézni mert Szlovákiában sokkal olcsóbban elérhetőek a Vape gyújtások. Oly sok időt és energiát / pénzt / költötök a gépekre miért pont a látáson- láthatóságon spóroltok. Tudom csináltatok szemüveget de akkor is!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia modernizálás!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFúró- faragók !! Nem tudom olvastátok-e ezért figyelmetekbe ajánlom ötletelés ként a Veter..@n újság mostani számát mely a Pannonia gyújtásának modernizálásáról részletesen ír. Érdemes lenne nézni mert Szlovákiában sokkal olcsóbban elérhetőek a Vape gyújtások. Oly sok időt és energiát / pénzt / költötök a gépekre miért pont a látáson- láthatóságon spóroltok. Tudom csináltatok szemüveget de akkor is!
- 3 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Van fekete,vagy szürke paszta,ha nincs türelmed eltüntetni a nyomait.
Én már nem szeretném látni az olajat,bár most a markolóba már uv-s színes olajakat adnak az megvilágítva szép lehet !
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudod?
Van fekete,vagy szürke paszta,ha nincs türelmed eltüntetni a nyomait.
Én már nem szeretném látni az olajat,bár most a markolóba már uv-s színes olajakat adnak az megvilágítva szép lehet !
80W90-es váltóolaj. Ez is szép zöld
(de nem fogom megvilágítani )
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon csicsás lesz és látom nem kell levenni a fedelet látni az olaj szintet. Egyedi lesz teljesen a géped. Azért csinálunk egy reflektor próbát Kesziben!! Jóker már látta az enyém Csongrádon a Tiéd még titkos!
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBukócsőre lámpa engem is érdekelne ha nem titkos és természetesen ledes érdekel / 12V. /
(mert lehet hogy semmi nem lesz belőle. Nem egyszerű eset egy gagyi kínai, de E jeles lámpából fasza lámpát csinálni úgy hogy az elejének maradni kell )
- 1 like
Komment
-
imi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok segitseget akarok kérni.pannonia t5kistraktorom van es az a baja hogy allandoan lefullad az eggyes sebesseget nehezen veszi meg nagyon gyakran kidobja.mi lehet a hiba?
Van itt a veterán fórumon kimondottan ezzel foglalkozó topik!
Javaslom nézz körül ott. Biztos találsz a hibádra megfelelő megoldást, vagy javaslatot.
Sajnos túl sok a változó, hogy egyszerűen le lehessen írni mi lenne a megoldás a váltó, és a lefulladás okára!
- 2 likes
Komment
-
Tonybacsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemi lenne a megoldás a váltó, és a lefulladás okára!
imi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenehezen veszi meg nagyon gyakran kidobja.mi lehet a hiba?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Na lassan üzemkész a gép
https://www.youtube.com/watch?v=FsQ-...ature=youtu.be
Viszont sehol sem találom hogy az első telókba mennyi olaj kell? (valahova fel volt pedig írva nekem... )
Nívópálcám van hozzá, de azért egyszerűbb kimérni és beleborítani a szükséges mennyiséget.
- 2 likes
Komment
Komment