Kép ? , hol ? mi ? .........................
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Apa kezdődik,avagy T1 kicsit másként!
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése,egész nap befőztünk
- 1 like
Komment
-
Szép napot az Uraknak!
Gondoltam mivel elkészültem a motorral , ezért megosztom veletek a képeket.Nem kellett hozzá mégsem 4-5 év ,de ahogy ígértem , nem lett gyors felújítás Sok dologban kellett kompromisszumot kötnöm, vagy idő közben változott meg a véleményem a motort érintő részletekről.A duplex féket elvetettem, vettem ugyan egyet de a kerékagyat is alakítani kellett volna , azt meg nem szerettem volna bolygatni így el is adtam .A szín az eredeti ötletnek megfelelően készült , a karburátor és a gyújtás még az eredeti , talán a télen lecserélem őket, de az is lehet , hogy így marad, indexek nem lesznek rajta .A blokkba koyo csapágyak kerültek, felújított főtengely, fúrt henger + új dugó, új kuplung lamellák , primer lánc és új a berúgótengely is.A kipufogódobok krómozása szép lett, nem volt gond velük A blokkot üveggel szórtam meg , igaza volt itt egy hozzáértőnek, hogy így mutatósabb, a polírozásokat magam csináltam!Amit nagyon sajnálok a gumik sehol sem tudtak ebben a méretben fehér oldalfalú gumit adni, pedig nagyon sok helyen kerestem.Festegetni nem akarom a gumikat , az sosem lesz olyan mint a gyári szerintem.Mindent egybevéve, elégedett vagyok a végeredménnyel, sok a nem típustiszta alkatrész , a színe sem eredeti, a csavarok sem autentikusak.... de ez az én mocim, nincs még egy ilyen , szeretem!
Remélem másnak is elnyeri a tetszését!
Üdv:Bubu13 képek
- 8 likes
Komment
-
Szia Bubu!
Tetszik a géped, nem típustiszta, de igényes, ízléses, és bőven őrzi a Pannóni stílusjegyeit!!!
Gratulálok hozzá!
Az a lényeg, hogy a számtalan rozsdásodó, "...Majd megcsinálom...", de ebből soha nem lesz semmi, ezért szép lassan elrohadó példányok közül egy most megmenekült az enyészettől, és a motorozási élménye Pannónia...
A szerszámtartós tank nekem is gyengém, és lehet, hogy ráteszem a T1-esemre, holott nem rávaló...
Üdv: Lemezjáték
- 2 likes
Komment
-
Bubu1976 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm szépen urak!
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy rosszul gondolom , hogy az egy másik oldalas -fékkar ?
Szerintem!
Komment
Komment