Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Apa kezdődik,avagy T1 kicsit másként!
Collapse
X
-
Meg is van az eredménye!?. Még a szobában tartva is rozsda pöttyös lesz.-de jó!Atti69 és Lemezjáték kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Csak a szine lesz meg..olyan mit ha igen,de nem..
- - - Updated - - -
Akkor mi az eljárás ? Gondolom anód-katód.Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2015 szept. 10, 20:03.
- 4 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt legalábbis azt írják: RezezésCégünk, a rezezés során lúgos elektrolit fürdőt használ. Ezáltal elkerülhető a rendkívül mérgező cianidos eljárás használata. Bár ez az eljárás kevésbé hatékony mint a cianidos fürdő, bizonyos adalékanyagok használatával azonos minőségű felületet kaphatunk.
Valahol olvastam hogy ami probléma vele hogy a cianidos fürdőt sokáig lehetett használni. Ez meg elég hamar tönkremegy, ezért drágább eljárás. De a minőség ugyan az.
Komment
-
Nekem egyszer egy lyukas horpadt D-Csepel kipufogót úgy javítottak meg, hogy lánghegesztővel vörösre izzították és réz pálcával feltöltögették, utána köszörülték, csiszolták. Igaz, a csiszolás durva volt, mert simán festék ment rá, nem króm.
Nem értek a dologhoz, de ha a galvanikus megoldás környezetszennyező, nem lehetne ilyen módon rezet futtani (folyasztószer után), a felületen?
Persze lehet, hogy lassú, körülményes, és rengeteg rezet zabál?
Mi a véleményetek?
- 2 likes
Komment
-
Te ügyes vagy ! én nem tudam ezt a mondatot idevarázsolni .
Tényleg ez a lényeges rész , csak nem úgy ahogy magyarázod ----az a neszesemmifogdmegjól .
A valóság inkább az , hogy a ciános technológia "kezelése " a drágább ezért nem alkalmazzák .
De pofozhatjuk a s@rt még sokáig , ha nincs megfelelő vastag réz , megfelelően előkészített felületr felfordva , ami még csiszolás után is elég vastag maradt , akkor nincs jármű krómozás .
- - - Updated - - -
Nem mondasz hülyeséget ! pont most mondta valaki , hogy van egy fickó valahol - aki a fémszórás technológiát használva szórja fel a rezet --aztán indul a dolog . ....
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése450..................................
Bár a forráspontja 2562°C, szóval eléggé fel lehet melegíteni...
Komment
Komment