Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLe kell fúrni
Komment
-
Duke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
A berugókart szeretném krómozáshoz előkészíteni. Hogy lehet / lehet-e kulturáltan szétszedni a csuklókart, csuklócsapot? Krómozás után kellhet összerakni, vagy megtisztítás után krómozás előtt? Golyóstól, rugóstól krómozzák? Nem tudom hogy lehet szép a króm összeszerelve.
Nekem nem volt gond a csapot kiütni egy megfelelő tüskével, aztán a peremet finoman körbereszeltem azon a végén úgy lett horganyozva a kihajtható résszel együtt. Összeszereléshez bezsíroztam és könnyen helyre csúszott, ezután már csak vissza kellett nyitelni a peremet egy vastagabb és tompa szögben köszörült pontozóval.
Duke és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
üdv! Az érdekelne,hogy vajon meddig számít bejáratósnak a motorom. Nem volt fúrva csak finoman hónolva, új gyári, sárga pöttyös dugattyú van benne,új dugattyúgyűrűkkel. Mikor megvettem 72000 km volt az órába,de mivel a blokk traktorba volt elvileg használva ezért nem tudom pontosan mennyit ment. Az sem biztos,hogy a saját p10es hengerével volt-e használva,mert t5ös henger volt rajta,elvileg traktorként beletört 1 dugattyúgyűrű,ennek a nyomai a t5ös hengerbe láthatóak, így valószínű,hogy az a henger volt a traktoron. A saját hengere alapméretes. Tehát a kérdés,hogy járjam végig az 500+2000 km-es előírt bejáratást, biztos ami biztos alapon, vagy elég egy rövidebb bejáratási szakaszt végigjárni? Előre is köszönöm a válaszokat!
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErről mi a véleményetek?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó füled van!
De valóban nem az a kérdés, hanem a csörgés.
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha már így összegyűltünk légyszi erről is mondjatok már nekem valamit.
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviszont ahány lyuk van a kipufogón mindenhol árasztja a füstötUtoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 dec. 11, 22:35.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz jó téma. Én PTFE (akarom mondani teflon) szalaggal meg kipufogó tömítő pasztával szoktam tenni ellene. Bár egy ismerősöm nagy örömmel újságolta, hogy a hőálló sziloplaszttal (ha jól tudom nem ecetsavas, hanem semleges) milyen szépen sikerült tömíteni a stucni alatt. Esetleg valamelyikőtök próbálkozott már ilyen praktikával?
Tényleg, szükséges valamiféle tömítés a stuszni környékére, vagy elvileg működnie kéne anélkül is?
Komment
-
Igen Gabi en is azt hasznalom ,gondolom ram gondoltal....
Nekem nagyon bejott a fekete Mannol hoallo paszta amit sima autosboltban vettem bar a lenyeg,hogy zsiros helyre is jobban kosson azert azt jo megkerdezni melyik a jobb mert van tobbfele +ez 230C-ig jo.
En a kipufogo tomites karika helyett is ezt tettem es meghuzas utan a maradekot letoroltem es amikor megkotott meg egy picit huztam rajta eddig nem egette ki bar nem huztam le vele egyszerre tobb szaz kilometert.
A kozep hollandernal meg az ujjammal belehuztam es a maradekot szep finoman le lehet tisztitani.
Azota csak a vegen jott ki fust rajta!
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Csak alapjaraton adja ezt a hangot?OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment