Biztos vagy te ebben?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
Jó, akkor úgy mondom, hogy a hagyományos dugattyús, főtengelyes motorok... :-)
- 2 likes
-
Biztos vagy te ebben? (úgy rémlik itt a fórumon is volt már szó róla, magyar okosság. Dugattyú hajtókar nélkül)gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA dugattyúsoknak mind van.
Leave a comment:
-
Pont ezért írtam, hogy talán annak nincs "felső hajtókarcsapágya". A dugattyúsoknak mind van.Annak nincs hajtókarja
Leave a comment:
-
Gesszti! Annak nincs hajtókarja mivel ott nem kell egyenes vonalú mozgást forgó mozgássá alakítani és szinte ez a fő lényege. Bocsánat,hogy bele vúúúúzok.
Azt nem tudom, hogy Bikkfa-e csak valami dereng , ott is valamely alkatrészt " puskának " neveznek. Bognárok helyre igazítását várom és kérem.
Leave a comment:
-
Műszaki képzettséggel is így van. Az mindegy, hogy golyó, görgő, olajfilm, vagy bükkfa* van benne, mind csapágynak hívják.Műszaki képzettség hiányában ha forog valami egy másik körül és nem esik le, az csapágy
*Milyen fából is szokták csinálni a lovaskocsik kerekét?
- - - Updated - - -
Milyen motor az, aminek nincs? (talán wankel...?)Milyen motor az melynek van felső hajtókar csapágya
- 1 like
Leave a comment:
-
Bocs én sem sértegetésnek szántam de mindezt pótolhatod .Lenin,hogy is mondta " Tanulni, tanulni tanulni".De ez a megbukott ideológia ezért ma már nem kell tanulni.
Leave a comment:
-
Köszönöm. Nálam sincs különb módon. (Műszaki képzettség hiányában ha forog valami egy másik körül és nem esik le, az csapágy.) A kerék-egyéb rázásra rákeresek, erre nem gondoltam.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Bokor 28! Milyen motor az melynek van felső hajtókar csapágya?. De ne felejts el az első kerékre ránézni menet közben mert egy " patka falás"csinál meglepetést.
- 1 like
Leave a comment:
-
Csak 6 bekezdésesjoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...azért nem lehet annyira ... ha 7 bekezdéses menetet gyártasz ...
De sajnos nem valami pontosan illeszkednek ezek a menetek. Lámpához optikát állítani tökéletes(kicsi menetmélység de nagy emelkedés miatt), de bármi olyanhoz ahol nagyon pontosság kell nem csinálnék ilyet.
Leave a comment:
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gép pontossága eléggé siralmas. Ennek oka a kopottság és az hogy anno leejtették targoncáról. Bár ha nem ejtik le akkor lehet nem kerül hozzánk ócskavas árban
...azért nem lehet annyira ... ha 7 bekezdéses menetet gyártasz ...
- 1 like
Leave a comment:
-
Kedves Bokor 28! Milyen motor az melynek van felső hajtókar csapágya?.Ott egy csapszegnek kellene lenni a dugattyúban? és annak a perselye, tűgörgőlye!. Így látatlanból én a főtengelyre tippelek elsődlegesen az tud ekkora rezonanciát kelteni és természetesen fordulat függően! De ne felejts el az első kerékre ránézni menet közben mert egy " patka falás"csinál meglepetést.
- 1 like
Leave a comment:
-
Nem. Nemrég volt szó róla, kerülni kell azt a fordulatszám tartományt.Okozhatja ez a rázást?
A rezgések ilyenkor felerősítik egymást, nem csak a motoré, hanem a vázé-futóműé-kerekeké együtt.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Majd egyszerjoker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseheeegany, de neked van esztergád ! tessék használni ! mielött felteszed hengertalp lesímit és csak egy lehelet tömítés kell .
azért kérdeztem az elöbb a kollégától -hogy most fúrták ? - met ha igen akkor a fúró ember nem húzta fel a talpát ???
Van esztergám, de ilyen pontosságot igénylő munkába inkább nem kezdenék bele mert lehet hogy csak rontanék rajta.
A gép pontossága eléggé siralmas. Ennek oka a kopottság és az hogy anno leejtették targoncáról. Bár ha nem ejtik le akkor lehet nem kerül hozzánk ócskavas árban
- 2 likes
Leave a comment:
-
Sok szpás után...Jawa 350-esek. Fúrás után,cseh hengertalptömítéssekkel-0,7- hengerfej nélkül lehúzva hidegjáratás,majd ellenőrzés. Láttam közben csodákat.
Volt amelyik már akkor csörgött.
(közben váltottam mestert)
- - - Updated - - -
Biztos? Abból a játékból bőven elég fél mm is.mm-nyi játékkal kocog a dugattyúnál.
Ha ez így van jó lenne mihamarabb utánajárni...
- 2 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok.
T1 egy adott fordulatnál rettenetesen ráz. Mintha centrifugán ülnék, berázza az egész motort. Adott fordulat alatt és fölött nem teszi. Gyújtásállításnál észrevettem, hogy (valószínűleg) a felső hajtókarcsapágy eléggé holtjátékos. Szét nem szedtem, de a gyújtómágnes ide-ode mozgatásával mm-nyi játékkal kocog a dugattyúnál. Más blokkokon ez jóval kisebb.
Okozhatja ez a rázást?
Leave a comment:
Leave a comment: