Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
ApaE
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede megteszi két egyforma léc is. A megemelt henger (dugattyú) alá betolom,és a lendkereket forgatva megfeszitem
( Bocsika ! Amit nézni kell nem a harmadik, hanem a második oldalon van. )
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs akkor fogsz úgy járni, mint egy „ismerősön”
Egyébként szerelésről volt szó nem feszgetésről.
Ijen esetben tényleg elkél egy figyelmes segitség.Beagle kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekopás miatt az átmérő kisebb, mint 24,987 illetve 24,991 mm, akkor az már nem jó. Pár mikron talán még beleférhet, de ha 3...5 század már a kopás, akkor valamit tenni kell - pl. főtengely felújítás, új csap, stb.
Komment
-
Kár érte bejáratósnak néz ki.
Sajnos furás,a dugattyúcsapszeg evett bele a henger oldalába,nem hiányzott a seiger gyürü? Ha benne volt akkor már valaki rábarkácsolt.Szerencsés vagy,ha meglehet egészségesre fúrni.
Igy hiába gyürüznéd elmenne az erő mikor a legnagyobb szükség lenne rá,gyorsitás,emelkedő."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Shifty, Hello! Íme az enyém: ilyen volt!
A dugattyúm csapszege lógott,mint tehénen a gatya,húzásnyom nekem is volt!
ÉN ELKÜLDTEM GÉPMŰHELYBE FÚRATNI,"BERTA" DUGATTYÚT KAP ÉS SZERZTEM EGY JÓ ÁLLAPOTÚ FŐTENGELYT!
Neked is ezt ajánlom,mert igazán jó,csak így lesz! (bár az enyém előbb említett hibái ellenére is hűségesen ment alattam,csak hajlamos volt megszorulni,amit már nem is csodálok)
Még nincs kész a gépműhelyes,de azt ígérte,hogy max. 10 000.-be megáll!!
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea dugattyúcsapszeg evett bele a henger oldalába
Hogy tolhatta ki ennyire oldalra?
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseazt ígérte,hogy max. 10 000.-be megáll
- 2 likes
Komment
-
demeter, OK! Ő csinálja!!:bejomotor.hu - üzlet, gépmuhely, tuning
Gyerekkorom óta ismerem,ugyanis édesanyám ebbe a faluba való,íly módon sokat nyaraltam a mamámnál.
Őszintén mondom,rajta kívül nem bízom meg senkiben!!
Olvasd(ssátok) el a bemutatkozását,nem "csak szöveg".
Az autószervízben,ahol dolgozom,rábeszéltem a főnökömet is,hogy vigyük hozzá az alkatrészeket,mert a Pesti műhelyek (tisztelet a kivételnek,akit nem ismerek)mind elqrvultak. Ha jól emlékszem,már több,mint tíz éve dolgozunk össze,hiba nélkül!
Komment
-
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA berta dugattyút hol szerzitek be?
Komment
-
Ha dugattyút csináltatok vagy veszek a motorhoz akkor az eredeti méretű kell jelen esetben 68 as átmérőjű,
vagy nagyobb kell ha felfúrják lehet hülye kérdések, de én még nem csináltam ilyet.
a főtengelyem az lötyög jobbra balra az a rész lötyög amin a dugattyú rajta van de felfelé és lefelé nem mozog.
Jobbra balra kell mozognia minimálisan?
Komment
-
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe mit szóltok ahhoz ha a másik blokk hengerét használom?
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA berta dugattyút hol szerzitek be?
Komment
-
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa dugattyút csináltatok vagy veszek a motorhoz akkor az eredeti méretű kell jelen esetben 68 as átmérőjű,
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea főtengelyem az lötyög jobbra balra az a rész lötyög amin a dugattyú rajta vanUtoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 jan. 21, 19:52.
Komment
-
Ha csak szórakozni kertalatti turákhoz kell,akkor rakd vissza az egészet a pannonia sokat kibir.
Shifty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea főtengelyem az lötyög jobbra balra az a rész lötyög amin a dugattyú rajta van de felfelé és lefelé nem mozog."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment