Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia teleszkópok szerelése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bélpoklos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    találkozott már mási ilyen jellegű házi barkáccsal?
    Szerintem nem barkács, vagy ha mégis akkor gyári jellegű és 6-os átmérőnél nagyobb.. Emlékezetem szerint amikor szétbontottam az egyik lyukban volt valami gumidugó, a másikban nem. Mindkettőbe tettem szoros parafadugót, ami csak a por ellen véd. Mindenképpen zsír kell bele, ami - műszaki előtt - a teleszkóp esetleges "löttyenésén" is javíthat egy keveset.
    mátéapu, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az esztergályos, akinek elvittem, nem boldogul vele, nekem meg nincs hozzá célszerszámom szétszedni. Szeged környékén tudtok esetleg ajánlani szerelőt, aki Pannóniákkal is foglalkozik? Köszönöm szépen!

Komment

Sziasztok!
        Tud nekem abban valaki segíteni, hogy a P10 -es első teleszkóp pereslyei mekkorák voltak eredetileg?

Komment

A.G. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Sziasztok!
          Tud nekem abban valaki segíteni, hogy a P10 -es első teleszkóp pereslyei mekkorák voltak eredetileg?
          Szerintem vegyél újat Fóti Gyulától vagy a börzék valamelyikén. Én magamnak esztergáltam csapszegperselyt az anyag 3500-ft volt egy fél napig méretezgettem mire készen lett .egy hét múlva találtam az MZ-s oldalon 800-ft -ért .nem üzlet készíteni !
          Jankó51, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A.G. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Tud nekem abban valaki segíteni
            Én csak azt tudom, hogy száranként három van, ezekből az alsó kettő a szárral szorosan van illesztve, a fölső pedig az alsó teleszkópszár tetejéhez passzol, tehát annak a belseje a pontos méret.
            Viszont ahogy Máté is írta, valószínűleg börzén beszerezhető, holnap lesz is három, Debrecenben, Nyírtéten és egy pedig Polgárdiban.
            mátéapu, Jankó51 és pasetta kedvelte ezt.

Komment

Köszi a válaszokat akkor keresek börzén, eddig sajnos nem találtam

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X

Debug Information