Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia teleszkópok szerelése
Collapse
X
-
Véger újra tudtam vele foglalkozni, és sikerült is leszednem a nem mozgó perselyeket . Ezekután szépen szét is jött az egész. A „kúpos záróhüvely” lecsavarásához köszönöm a célszerszám leírást A karmantyú kipattintásának van vmi trükkje? A záróhülyen belül van egy bakelit gyűrű, ezt nem akarom megsréteni. A Karmanytút viszont sehogy nem tudom kipattintani. Köszi
Komment
-
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A T5H felújítását a kormánnyal akarom kezdeni, de elakadtam. Csatolok képet, amin pirossal bekarikáztam, hogy mik vannak meg nekem. A kérdésem az, hogy ezeket külön meglehet valahol vásárolni? Továbbá az első villa az áll egy felő és alsó villacsőből? Tehát kettő cső van benne?(37.43.) A kormányrögzítő bilincset tudom, hogy meglehet venni meg a villaszárakat is, de a többi kis alaktrészekkel mi a helyzet? Meg a hátsó rugóstagon lévő gyűrű ami a képen van az gyárilag krómozott volt? Meg az alsó villafejnek a csöve a hegesztve volt a fejhez?
Utoljára szerkesztve a következő által: Béla Rácz; 2014 aug. 14, 08:30.
Komment
-
ApaE
-
Esetleg kúpos ez az ütközőgumi?Mert az ábrán kúposnak néz ki.Talaltam kettő kúpos gumit,de ezeknek a belső átmérőjük vagy 3mm nagyobbak a dugattyúrúdráétól, a legnagyobb külső átmérőjük a rugótól meg legalabb 4mm-el kisebbek.Utoljára szerkesztve a következő által: Béla Rácz; 2014 szept. 06, 21:33.
Komment
Komment