Közlemény

Collapse
No announcement yet.

gyújtógyertya

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A 2000 km szép teljesítmény
    Az ETZ- be , a gyárilag belerakott gyertya van. Még nem vettem ki ! 21.000 km ! A Trophyba a KLG 30 km!
    wsievers, sepy és demeter kedvelte ezt.

Komment

Nem úgy értem, hogy a gyertyának, hanem az ember seggének szép teljesítmény motoron. De ha kiderül, hogy joker a dízel Ducato-val tekerte le a távot, miközben nem tervezett gyertyacserét, hozzá is vágom az összes használt gyertyámat...

Mir-mur, és hogy érted hogy nem vetted még ki? Sose a hengerfejből? Bár ha kivetted is, félelmetes a 21 ezer! Ja, a 30 is...
      Lemezjáték, joker és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Nem motorral ---Ducató + tréler . Stuttgart fölött , össze - vissza.
        Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok
          A darazs csipes -kigyomaras (nem idegmergu) es egyeb tracina hal szuras, meduza,anemone stb ellen,ajanlom az ECOSAVE vagy ECOBITE nevu electronikus hatastalanitot(talan ez a legjobb megfogalmazasa az ezkoznek).Valoszinu van Magyar nyelvu info is rola de ha erdekel valakit esetleg bovebben le irom a mukodeset Sajnos volt alkalmam alkalmazni es mukodik.
          wsievers, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Demeter!
            Mikor kezded?....... ...........
            demeter, dongos78 és joker kedvelte ezt.

Komment

................mit ?

Komment

...hogy joker a dízel Ducato-val tekerte le a távot, miközben nem tervezett gyertyacserét, hozzá is vágom az összes használt gyertyámat...
                ................ezt.....
                sepy és joker kedvelte ezt.

Komment

.....hát , kicsit fáradt vagyok , már nem úgy olvasok . Megyek , ledőlök ....

Komment

Mikor kezded?... ...
                    No, szedegetem is őket szépen összefelé...

- - - Updated - - -

Mit hoztál?

Komment

Semmit ! csak kibérelték a személyemet , de a megrendelő szervezte a dolgot , mentem amerre mondta . Hát mondjuk úgy ,hogy elcseszte ..... Nekem 8 , kifizetett oszt annyi

Komment

Tréler bérelhető sofőrrel? Jó tudni, alkalomadtán kihez kell menni...
                        joker kedvelte ezt.

Komment

igen 110 ft / km -ebben minden benne van .

Komment

Most nézem, hogy ez a hideg-meleg elnevezés fordítottja a magas-alacsony hőértéknek. Azaz a hideg a magas hőértékű.
                            NGK-t sokan szidták, 4 üteműbe jó. Suzukiba 80 ezerrel ezelőtt raktuk be és ha nem cserélték ki magukat, ugyanazok vannak bent.
                            Isolator gyertyát próbáltam, azzal nem vagyok túl megelégedve. Olvastam, hogy hamisítják, szerintem olyat kaptam.

Nitrózás és egyéb praktika helyett kormos gyertyát fel a gáztűzhelyre szépen kiégetni. Főleg, hogy egyes oldószerek felvesznek annyi vizet, amitől korrodál a gyertya (lásd pár hozzászólással feljebb). A gázlángot meg óvatosra kell állítani, nehogy valami ötvözőt kiégessen belőle. És természetesen az égő olaj büdös.
                            zahi és Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

igen 110 ft / km -ebben minden benne van .
                              Kár hogy nem valós!

Van egy fuvarom:30 km csipném ha ennyi lenne,nekem oda-vissza 8 ezerbe volt két éve egy dissu-oxi csere
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

bokor28
                                Nitrózás és egyéb praktika helyett kormos gyertyát fel a gáztűzhelyre szépen kiégetni.
                                Nekem a féktisztító is bejött, csak hagyni kell kicsurogni belőle.
                                bokor28 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X