Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv!Értem,a 6511 az nem 5611.Ha négy hengeres az5611.Igen megbízható tartós gép,örök mint a nyomorúság.Kicsit csücskös a k25 vázban.Ha valakinek ez kell hogy boldog legyen,akkor ennyi.Holnap kész a főtengelyem.Jön a csapágy vonalba fúrás.Haladnak szépen.

Komment

Adj Isten!Bocs az elírásér.Holnap megyek Debrecenbe felújítani a kuplungot és beviszem egy esztergályoshoz a kúpkerék tengelyét leszedetni kisebb méretre.Lehet én is 5611 motort teszek bele lehet kicsit rá kell dolgozni hogy összejöjjenek a dolgok de így is olcsóbb lesz mintha az eredetivel csinálnám meg,de persze akkor nem lesz eredeti és nem felújítottam a gépet hanem átalakítottam.Döntenem kell a praktikusság és az eredetiség közt.

Komment

Üdv!Jó lesz az a bármilyen,csak találd meg önmagad.Mindegy milyen,olcsó jó nem ráz.Az átalakítást csak nagyon erős műszaki háttérrel javaslom.Komoly meló.Megtervezni ,kivitelezni a közdarabot.Tartós traktort!

Komment

Adj Isten!Persze meg kell tervezni mindent,le kell másolni a cimboráéról a technikát ezek a gépek jóm megvannak csinálva MTZ lendkerékből van kialakítva az a darab amelyre rámegy a kuplung.Csináljuk!

Komment

Üdv!Most értem haza a déli határvidékről,láttam fasza trakikat.Nem tudtam jó képet csinálni ömlött az eső.Majd legközelebb.Úgy döntöttem felpukkantok egy jó olasz pezsgőt ,az ünnepi hangulat miatt iszom a TE egészségedre.Péntektől hétfőig ünnep.Kellemes Husvétit.

Komment

Adj Isten!Majd én is iszom a tiedre és arra hogy mindjárt kész vagyok a váltóval.Múlt héten voltam egy kolegánál aki árult k25 hibás motort felújított valtót és minden mást is,engem a hidroház érdekelne fel van teljesen újítva minden amit el lehet képzelni új szivattyú munkahenger és a fedélen a harmadik pont rögzítője nincs letörve.Majd megegyezek vele egy árban és megveszem.Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
              mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Adj Isten!Sajnálattal kell veled közölnöm k25 felújítás a végére ért csak sajnos nem fejeződött be.Talán a pénz hiánya vagy a kevés szakmai tudás vezetett ehhez nem tudom csak annyit tudok végleg befejeztem.Alkatrészenként eladom a gépet és majd lesz valami.Ennek ellenére neked azt kívánom fejezd be a gépet.Csináld meg!!!

Utóirat április elseje van csak kamuból írtam.

Komment

Üdv!Á nem hittem el .Menni kell a Lenini úton tovább .Én most hagytam had gördüljön magától minden.A főtengely kész, a vonalba fúrás a jelentések szerint, megindult.A héten el hozhatom a blokkot.A vezérmű sikló csapágy felújítás a vége a projektnek.Ezt kicsengetem ,hüvely vétel.Sajnos egyenlőre lengyel van csak.Ragaszkodom a cseh gyártmányhoz.A cimborám haza jött Kínából ,rajta keresztül tudok utalni cseh-be.Hosszú történet ez még.Csináljuk!

Komment

Adj Isten!Úgy látom vége az ünnepnek kijózanodtál.Ma mi is csinálgattuk a gépet.Elakadtunk egy kicsit segítséget kérek tőled a kúpkeréken meghúztam az anyát elől is és a hátsót is a fogaskerék nem ér bele semmibe de eléggé feszül jó nem azt mondom hogy nem lehet forgatni még a legnagyobb sebességben is meg lehet forgatni kézzel ez normális a tiéd mien?Az enyém feszül egy kicsit.

Komment

Üdv!Hát annyit nem ittam hogy brekegjek.Nem szoktam.Sokat vezettem a héten,tegnap csak 400 km -t mentem.Észak -dél mindig ez a menü.A kúpkerékkel kapcsolatban : nem feszülhet,A négy csavarral rögzített tengely alatt kell hézagolásnak lenni.Ez a titok .Majd úgy áll minden jól ha a bolygót beleteszed ,kihézagolod a difit.Baloldalra általában kevesebb alátét kell.Össze kell állítani mindent.Nekem is több óra volt ez a művelet.Összeraktuk -szorult ,szétszedtük.Nagy hézag-szétszed alátét.Ez a lelke a váltónak.Ha ez jó, nem morog,nem lötyög,örök mint a nyomorúság.Csináljuk!Még egy :Ha a bolygó ki van hézagolva,vagyis a fék alap lap -négy csavar-alatt megfelelő az alátét,benne legyen a szimering meg a fék állító így nem kell szétszedni majd.Tartós traktort!

Komment

Adj Isten!Akkor újra szétdobom és hézagolok még a négy csavar előtt.Biztosan segít majd.

Komment

Adj Isten!Szétszedtem újra és tettem be egy 0.5mm-es hézagoló lemezt.Már nem szorul annyira,de forgatás közben egy fél fordulaton jó aztán szorul egy negyed fordulatot és megint jó aztán rossz.Azt hiszem szét kell szedjem a csapágyházat és meg kell vizsgálni hogy mi lehet a baj.De egy kicsit tanácstalan vagyok a dologban.A baj még annyi hogy a léptetővilla amely a kúpkeréknél léptet annak 2 anyája van a hátsóban teljesen szar a menet oda kell sűrű menetes anyát kell szereznem.

Komment

Üdv !Lehet hogy szarul kopott a fogaskerék a hézagolás ill. beállítás miatt.Azt mindenhogy vizsgálni kell.Az anyát cserélni kell.A villa részt nem értem, de ez ha a váltó eleje akkor stimm.Ez a finom menetes, a tengely záró anyája. Ez van huzallal biztosítva.Legtöbbször.Vizsgáld tüzetesen ,róka legyél.Nem olyan ördögi.

Komment

Adj Isten!Most nem csak a k25 el kapcsolatban van kérdésem hanem böngészgettem a youtube on a zetoros videókat és kérlek nézd meg a videót ha lessz időd rá éeyg kolegával vitatkozunk rajta.Link:6045-ös zetor és az 50-es próbálkozik! - YouTube.Szerintem az mtz jobb és már tapasztaltam is de egyik gép se húzza el a másikat.A tsz be azt mondták a zetor csak szállításra jó mert jó a fogyasztása,de a földön meghal kis tömege miatt.Neked mi a véleményed.

K25:Még mindig a kúpkerékkel bajlódunk pedig már lehoztuk neki a csillagos eget is egyszerűen szorul pedig már betettünk két 0.5-ös hézagolólemezt de ezek szerint még tovább kell hézagolni.

Komment

Üdv!Nem lehet kenyeret törni egyik felett sem .Ez azért ilyen a másik meg azért.A k25 egy hasonló másik márkával tehát 25 lovas géppel összehasonlítva szerintem elég egyedi.Miért?Márkát nem írok,x 25 ló 1500 kg y 26 ló 1610 kg,k25 2060 kg.Szántáskora 4-500 kiló meglátszik ám.Ezek hasonló trakik.A kisebb kettes ekét a k25 fütyülve húzza ,míg a 500 kilóval könnyebb csak kaparászik.A dutra már megint más ,nyomaték, orr motor,közúton meg tetű.Kinek mire kell.És a dutra meg négykerekes .Jó gépek.A japán traki állva szopik énekel,ezek is könnyűek.Elpusztithatatlanok,de ha alkatrész kell felsírsz egyből.Kinek a pap kinek a papné.....

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X