Közlemény

Collapse
No announcement yet.

k25

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Üdv !Én ma padló gáz voltam,kilenc órát töltöttem együtt a géppel.Tömítések, fedelek meg vannak.Szedi a sebességet,A hidraulika határolót bekötöttem .Pedálok oké,agyak fent.A kuplung harangból hiányzik egy szimering,hétfő.Ha meg lesz föl a harang.Gyakorlatilag az egység festhető,az első futóművel együtt.

Komment

Adj Isten!Mi is haladtunk egy hangyányit előre a bontásban.A nyeles tengely csapágyak cseréjéhez fogtunk hozzá reggel.Már levettük a kuplungházat és a sebességváltó néhány elemét.A kérdésem az hogy mekkora a Kecskemétről vásárolt hajtókar illetve főtengely nyers csapágyaknak a belső átmérője???

Komment

Üdv!Hajtókar 65mm,adja mind bőven.A csapágy cseréje munkás feladat nyomjátok.Mi lesz a főtengellyel hogy lesz kemény?

Komment

Adj isten!Tényleg kiadja bőven a csapágy mert a hajtókar átmérője 68.9 mm(nem manométerrel mérve).Holnap elugrunk Balmazújvárosra a főtengelyköszörűshöz majd ő megmondja mit lehet tenni annak érdekébe,hogy kemény legyen a főtengely.

Komment

Üdv !Na mi a helyzet?Kemény?Én ma kivégeztem a difizár kapcsolót. Új csapágy,Szétszedve bezsírozva, új csap, tömítés.Nem tetszett a kuplung pedál,le vele új bronzperselyt kapott csoki lett.Harangba megvan a szimering,erre már nem volt idő,holnap.

Komment

Üdv.Nem mentünk a köszörűshöz(ember tervez Isten végez) hanem inkább nekiálltunk a váltó szétbarkácsolásához.Az összes sebváltó villa kiszedve kiütjük a kardán tengelyét is aztán ki kell venni a bolygót és az azt meghajtó kúpkereket is aztán megy csak ki hátrafelé a tengely,elég nagy bontás.

Komment

Üdv !Nagy bizony a bontás,de jó hogy túl vagyok rajta .Én tartom a tervhez magam.Harang a helyén,tömítéssel.Kell még kinyomó csapágy.Első nekifutásra sehol nincs,de majd lesz.Ma már a full felújításokat csináltam:kicseréltem a beöntő nyílások tömítését,k.pedál rudazat gyártás.Minden pillanatát élvezem a teremtésnek,ezt a gépet én támasztom fel.Az enyészetből emelem a 21. századba.Az űr korszakba,1952-ből Csodálatos, csináljuk!

Komment

Adj Isten!Bizony nyomni kell hogy készen legyen a gép a tavaszi munkák kezdete előtt.Most erre jó alkalom is nyílik mert itt a hosszú hétvége nuku suli 3 nap szabadság.

Komment

Én ha megszakadok mint a lótetű akkor sem lesz kész csak nyárra.Ha dohány van egyből halad.

Komment

Adj Isten!A pénz az nagy úr.Nem haladtunk a héten semmi ez borzasztó.Nagyon meg kell emberelnünk magunkat el kellene menni a köszörűshöz és még milliónyi dolog van ezen kívül.De panaszkodni nem szabad mert csakis mi vállaltuk ezt a feladatot.Csináljuk!!!

Komment

Üdv!Én megállíthatatlan vagyok.Minden nap nyomom.Kormánymű szétszedés,utána rámentem a fékszelepre,kész.Difizár kapcsoló felÚjítva.Burkolatokat felpróbáltam.A vonópad lesz a felűjítás tárgya a következőben.Csináljuk!

Komment

Közben ráleltem egy hihetetlen adatra.Ez megerősítette bennem hogy a motornak full -nak kell lenni.A k25 -nél a 105 átmérőjű dugattyútetőn,sűrítéskor 3500 kilós ütés keletkezik.A robbanás 3500 kilóval odab..sz a dugónak ,szinte hihetetlen.a dugóra rádobnak másfél traktort.

Komment

Adj Isten!Nem semmi.Nem haladunk elment az áram 50 cm hó essett.A műhelyt úgy kellett kiásni a hóból ráadásul elég hideg van,úgyhogy nem is annyira szeretnénk dolgozni ebbe csöppet sem ganyé időben.De bezzeg akinek fűtött a műhelye.

Komment

Üdv !Én fűtötten nyomom,de most szabit adtam magamnak.Már lassan nem lesz mit csinálnom.Hát ez azért túlzás.Van még kihívás,itt a vonópad.az állítónak kell egy balos tengelyt csinálnom,eltört.Jövő héten ez lesz a program.Ha nagyon megvadulok megkóstolom a motort is.Hétfőn teszek fel képeket a gépről.Monumentális,fent van egy asztalon ott alussza csipkerózsika álmát.De majd egyszer...

Komment

Adj Isten!Ma haladtunk egy hanygyányit előre.Fékek leszedve bolygó félig van kint.Kinyomócsapágyat találtál már?Nekem is jó volna egy.Csináljuk!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X