Üdv !Én ma padló gáz voltam,kilenc órát töltöttem együtt a géppel.Tömítések, fedelek meg vannak.Szedi a sebességet,A hidraulika határolót bekötöttem .Pedálok oké,agyak fent.A kuplung harangból hiányzik egy szimering,hétfő.Ha meg lesz föl a harang.Gyakorlatilag az egység festhető,az első futóművel együtt.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Adj Isten!Mi is haladtunk egy hangyányit előre a bontásban.A nyeles tengely csapágyak cseréjéhez fogtunk hozzá reggel.Már levettük a kuplungházat és a sebességváltó néhány elemét.A kérdésem az hogy mekkora a Kecskemétről vásárolt hajtókar illetve főtengely nyers csapágyaknak a belső átmérője???
Komment
-
Üdv.Nem mentünk a köszörűshöz(ember tervez Isten végez) hanem inkább nekiálltunk a váltó szétbarkácsolásához.Az összes sebváltó villa kiszedve kiütjük a kardán tengelyét is aztán ki kell venni a bolygót és az azt meghajtó kúpkereket is aztán megy csak ki hátrafelé a tengely,elég nagy bontás.
Komment
-
Üdv !Nagy bizony a bontás,de jó hogy túl vagyok rajta .Én tartom a tervhez magam.Harang a helyén,tömítéssel.Kell még kinyomó csapágy.Első nekifutásra sehol nincs,de majd lesz.Ma már a full felújításokat csináltam:kicseréltem a beöntő nyílások tömítését,k.pedál rudazat gyártás.Minden pillanatát élvezem a teremtésnek,ezt a gépet én támasztom fel.Az enyészetből emelem a 21. századba.Az űr korszakba,1952-ből Csodálatos, csináljuk!
Komment
-
Üdv !Én fűtötten nyomom,de most szabit adtam magamnak.Már lassan nem lesz mit csinálnom.Hát ez azért túlzás.Van még kihívás,itt a vonópad.az állítónak kell egy balos tengelyt csinálnom,eltört.Jövő héten ez lesz a program.Ha nagyon megvadulok megkóstolom a motort is.Hétfőn teszek fel képeket a gépről.Monumentális,fent van egy asztalon ott alussza csipkerózsika álmát.De majd egyszer...
Komment
Komment