Üdv mindenkinek!Mindenki annyi zsozsót tegyen a gépre amennyi nem fáj.Pár megjegyzés:a csapágyak fontosak, van a váltóban 13 db.A 36 ezres Két db henger az nem Cseh gyártmány.Agrobíróé az igazi.A kormány nehéz ha:a könyöktengely hüvelyei műanyagból lettek forgácsolva 4db .Lehet még olyan opera hogy a kormánymű alá kell egy kb 1 mm-es tömítés papírból.Ez a végtelen csiga miatt kell nagyobb lesz a holtjáték.A számok ott vannak ahol épp bele lettek ütve.Láttam 6-féle verziót.Általános, motorszámlajbeöntő alatti rész.Nem mindegy hogy kompresszoros vagy nem a motorblokk.Vázszám:fékpedálok alatti rész.Egyébként bárhol lehet.Ezeket én már kérdeztem más fórumokon senki nem segített nekem.Magam jártam el a dologban le homok fúvóztattam a blokkot.Egyből meglett.Láttam már számok nélkülit is.Majd látjátok.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Akinek meg tele van (mármint a tank , ) ,a benzines (!) és még a karbi is , az majd tavasszal - a benzinben lévő szabványban megengedett maximális etanol tartalomnak köszönhetően - leszopja magát a teljes üzemanyag rendszer tisztítása közben.... Indulás helyett idegzsába !!! Űzzük !!!
(bocs , igaz hogy kevés köze van a traktorhoz , de kikívánkozott)Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 jan. 20, 21:13.
- 4 likes
Komment
-
Hali!Benzinesbe meg dízelbe tudok ajánlani szert.METABOND.Benzinbe beleteszed nem hiszed el mit tesz,és nem rohad bele a tankba.Neten utána nézhetsz.Én 5-6 éve használom.Trakiba, Nívába láncfűrészeimbe, fűnyíróba.Nem tudok nélküle élni.Mondják drága.Egy flakon 6000 körül van,400 liter üzemanyagba elég.Mire azt kifüstölöd nem kevés kilométer meg idő.No majd látjátok .Űzzük!Atti69 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hali!Benzinesbe meg dízelbe tudok ajánlani szert.METABOND.Benzinbe beleteszed nem hiszed el mit tesz,és nem rohad bele a tankba.Neten utána nézhetsz.Én 5-6 éve használom.Trakiba, Nívába láncfűrészeimbe, fűnyíróba.Nem tudok nélküle élni.
Fáj a fejed nem baj,van szer mellékhatás ízületi fájdalom,nem baj van szer mellékhatás fejfájás......"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment