Hátradől a traki ,biztos a katonai gumik vannak hátul.Krazon van ilyen 1500x20 a méret,diagonálba.Erdőben verhetetlen nem eszi a gally meg a tuskó.Húzni viszont nem jó mert hanyatt esik, kell az orrsúly.Űzzük!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
.
Nem tört bordám csak zúzódásNagyon megsérültél?
.
Úgy érzem magam mint egy Rejtő-hős,látszólag képes lennék dolgozni,
de a valóságban nem. Igaz először nem tudtam megmozdulni egyből szúrt a tüdőm,már jobban vagyok:most megveszek,hogy mozogjak,
de sokszor ráfázok!!!
- - - Updated - - -
Köszönöm!Nekem is van iyen legényes képem,csak én egy Komár mellett feszítek. Jobbulást!
Ez is komar-volt
.a lányomnak
építettem,de a háziversenyen azért nekem"kellett"menni
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Üdv!
Körbejártam az üzleteket de elég durva árakat mondanak az alkatrészekre. Olvastam hogy Szlovákiából hoztatok alkatrészt mert ott jóval olcsóbb, gondolkodom hogy ott is körül kellene nézni.
A hátsó kerekeken nem tudom hogy milyen gumik vannak, azokkal később foglalkoznék. Egyenlőre a motor foglalkoztat azt szeretném először rendbe rakni. Egyébként is csak a jó idő beálltával kezdek neki.
Mátéapunak pedig jobbulást!
Komment
-
Dunaszerdahely azt hiszem ott van a manna.A legjobb odamenni személyesen.Én telefonon beszéltem velük ha ott vagy másabb az ár.Ha valaki sok mindent venne megérné.Főtengelyhez csapágyat, hüvelyt Brnóból rendeltem.Én mikor ezt eldöntöttem hogy megcsinálom a kicsikét nem gondoltam át mit emészt föl majd.Döcögősen indult,de haladt egyre jobban.Mindent, hangsúlyozom mindent felújítottam.Kettő év kellett hozzá.A pénzt nem merem leírni.Több mint "egy"...
- - - Updated - - -
Még egy gondolat:veszel egy kiherélt japánt 1.5 ért 25 lóerőbe.Ennek önsúlya kb 1200 kg.Rádobsz egy 135 centis kaszát.Onnantól megállt az élet,felborultál oldalra mint a büdösbogár.Nekem van egy lengyel kaszám zsír új.A súlya 240kg ,tartani kell ám azt.Az önsúlyom 21 mázsa.Úgy kaszálok vele mint a meteor.Űzzük!!!
- 2 likes
Komment
-
Ha megakarod csinálni akkor foglalkozz,a felni sem rá való!A hátsó kerekeken nem tudom hogy milyen gumik vannak, azokkal később foglalkoznék.
Figyeld a méhből mentett cuccokat és pontosítsd mi kell,és ha szólnak,hogy van akkor menj ! Így olcsóbban beszerezhetsz alkatrészeket! A gumi ha újat akarsz ráér,a felni és a többi cucc:csak akkor ha gyárit veszel."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Üdv!
Most már látom hogy hosszadalmas és drága a felújítás, de majd szép lassan összeáll ahogy az időm engedi.
Vasárnap valószínű hogy megnézek egy bontott gépet és majd meglátom mit tudok botolni.
Mátéapu szerinted a hátsó felni nem rávaló? Képeket nézegetve látom hogy van kisebb és nagyobb felnivel szerelt gép is, ezek szerint akkor a nagyobb kerekek az eredetiek. Én azt hittem hogy a nagy kerekek sorköz művelők.
- - - Updated - - -
Nivaronin te a főtengelyt köszörültetted vagy új ? Olvastam hogyha bizonyos méret alatt már puha az anyag. Nem tudom milyen méretig szabad köszörültetni. Ebben légy szíves segítsetek . Van a közelemben egy cég ahol köszörülnek és azt mondták hogy bármilyen csapágyat legyártanak csak legyen minta, én ha van rá lehetőség akkor eredetiben gondolkodnék.
Alkatrész ügyben pedig Dunaszerdahellyel (Agro-Bíró) próbálom felvenni a kapcsolatot.
Komment
-
Igen a nagy az eredeti nivaronint kérdezd a méretről sajnos már nincs a környékemen ilyen.Szerintem is az a legjobb ha a kulcsfontosságú dolgokat beszerzed bontva,nem látom értelmét használatra szánt gépet restaurálni.Pótolni meg az kell ami kopik
és minél olcsóbban.motor,önindító,adagoló,hengerfely,hűtő,vízszivattyú,dinamó helyett inkáb generátor,váltókulissza,kerekek,.....stb
gyevill kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment