Üdv! Én meg telehányom csapággyal meg fogaskerékkel a váltót.Legyártom a tömítéseket hozzá.Szépen haladok a végcél felé,nem tántorít semmi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
k25
Collapse
X
-
Üdv !Igen volt az enyém is ilyen.Most már atomjaira van szedve.De már ma összerakás volt a cél.Most léptem át a teremtés kategóriába.És teremtettem.Az alsó csoport tengely benne van kihézagolva,tömítések kész, reteszelés kész.Lecsiszolva az egész váltó ,mehet rá a piros olaj álló takony a tömítendő helyekre.Csinálgatom.
Közben zárom soraimat .Indulok Szerbiába.
Komment
-
Szeva!Alkatrészekre bukkantam természetesen újakra az a jó hír hogy olcsóbb az alkatrész mint cseh földön de a rossz hír,hogy nincs rozs hír mert Magyarországon Székesfehérvárott vannak.Telefon:0676479477 weboldal nincs,egy kisgazda kolega vásárolt onnan alkatrészeket ő mondta nem tudom mi van mi nincs informálódni kell kiszállítás futárral történik.Jó munkát a géphez. Mit láttál kint? Fejlettebbek a gazdák?Az alkatrésszel kapcsolatban ha tudsz valamit hívj.
Komment
-
Adj isten!Bontjuk a motort.Leengedtük a motorból az olajat és víz volt benne sajnos.A hengerfej leszedésre vár már csak le kell emelni a helyéről.Pénteken megyünk Kecskemétre és a szükséges alkatrészeket elhozzuk.Aztán mehet a munka tovább.A legmacerásabb rész a motor.Főtengely köszörülés,teljes tömítéscsere,A hüvelyt. dugót 6 éve cseréltük kb 30 üzemórát mentek.A hajtókarok,csapágyak cserélve lesznek a motorban lehet a szelepek is.Úgyhogy van mire nézni.Jó munkát neked.
A vízpumpát membránosra csináltuk meg.Utoljára szerkesztve a következő által: geri98; 2013 febr. 20, 14:39.
Komment
Komment