Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MPM 210 kapálógép.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• pityesz001
    replied
    Sziasztok,
    Szerintetek a MpM10 gyári bing karbiját lelehet cserélni esetleg már tipusu karburátorra? ha igen milyenre?

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    holdmybeer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de a kapa része valamiért levált nincs rögzítve maga az egész dolog, gondolom nem így kell használni, elég könnyen lejön, esetleg kell lennie hozzá valami rögzítőnek?
    Az MPM-ek-hez! Átmérő M14-es metrikus rögzítőcsavarok vannak.A kapatagok számától (szélességtől) függően átlag :3-db csőtengely,ami menetes szárral helyettesíthető.A lényeg a kapatagokat ...vagy kerék-tagot átmenő csavarral kell össze-húzatni ...rögzíteni...!!!

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    Üdv újra, sikeresen beindult és jól működik az mpm, de a kapa része valamiért levált nincs rögzítve maga az egész dolog, gondolom nem így kell használni, elég könnyen lejön, esetleg kell lennie hozzá valami rögzítőnek? A Robi tengelyének végén van egy szorító rész de az mpm-en nincs

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    de amennyire át lett fújva biztos onnan is kiment minden
    Vagy még-jobban beszorult...Elvileg mindent darabjaira kell szedni,kimosni ,kifuvatni és összerakni...van mikor többször is amig nem megfelelő..a szerelés ilyen !!

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    Őszintén nem tudom mi baja, tűszelep zár nyit, karbit harmadszor szedtem szét mostam ki fújtam át, benzincsap mennyire tud koszolódni vagy eltömődni? Már másra nem tudok gondolni csak arra, viszont azt leszedni se tudom hogyan kell, a tank alatt megy el a karburátorig, viszont ilyen érdekes felfogatója van, lehet tank nélkül nem is lehet leszedni, valami tipp, esetleg mivel lehet tisztítani a benzincsövet/csapot? Öntöttem kevés benzint oda ahol össze kéne gyűlnie, azonnal indult, szóval valami a csap körül lehet, karbin minden olyan tiszta, hogy át lehet rajta látni, a dúsító és úszóház alatti csavar letekerése után át lehet látni a kis lyukon is, viszont ott van egy csavarozható rész belül azt nem tudtam kicsavarni de amennyire át lett fújva biztos onnan is kiment minden

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Robinak picit érdekes a karbija,
    Amennyire ismerem a Robikat a legtöbb karbihiba miatt eladó szerintem a remegés miatt kikopnak a pillangótengelyek és a tüszelep ,sok a fals levegő emiatt egy egyébként jó motor is szeszélyes !

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    Lehet Robihoz kapni tűszelepet, vagy mivel a Robinak picit érdekes a karbija, ezért felejtsem el? Esetleg tüszelepek közt nincs méret különbség?

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    karbiba mégse jut, tippek?
    Hasonló kategória .
    MF-70 minden évben kicseréltem a tűszelepet ezután nem volt túlfojás és elakadás sem:magyarázat a remegéstől beágyazódik a tűszelep és vagy felakad vagy átenged....

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    Üdv újra, tudom megint nem topikhoz illő de legalább nem lesz csend a világítás működik a robin, légszűrőt is kipiszkoltam, karbit is átfujtam minden, most meg nem kap benzint, minden csavart gép könyv szerint vissza tekertem és állítottam, ha leveszem a karbit és úgy nyitom meg a benzincsapot, akkor jön a benzin, de a karbiba mégse jut, tippek? nem ereszt sehol a cső és nem repedt, jó állapotba van

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    Ha minden igaz van, köszönöm a válaszokat, meglátom sikerül-e a művelet

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Esetleg ez ami olyan mintha bele való lenne, a hengeres aljzatba
    Ő a nyerő...
    Mostmár az a lényeg,hogy azonos méretűek legyenek,szerintem boltba kell venned:mert a posta többszörösébe kerül mint maga az alkatrészed....

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    https://shop.traconelectric.com/prod...mm--d24mm--PVC Esetleg ez ami olyan mintha bele való lenne, a hengeres aljzatba

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Ez az izé kapcsolóba "csokisorba"aljzatba való vezetékvég.
    Az a hengeres csatlakozóaljzat a nyerő:és annak kell még a párja....

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    https://shop.traconelectric.com/cate...tlakozo-aljzat ilyet találtam, illetve https://shop.traconelectric.com/cate...elt-csapossaru

Leave a comment:

• holdmybeer
    replied
    Óh, így már teljesen tiszta, köszönöm szépen

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X