Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ez milyen típusú Jawa és mi nem eredeti rajta?
Collapse
X
-
Szervusz! Szerintem Kyvacka, de van egy cseh oldal ahol a galériában könnyen megtalálod az összes valaha gyártott jawa típust a prototípusokkal együtt : Írd be google-be, hogy jawa photo gallery és a legelső linkre kattintva bejön az oldal és ott a fotogalerie , mehet a keresgélés jó szórakozást !
- 3 likes
-
Szerintem 351-es a tankműszer az bizttos nem korrekt ott egy ampermérőnek kellene lenni, a km óra az tökéletes, csak nem erre a motorra , a kormányszektorok úgyszintén, a hátsólámpának pedig fémházasnak kellene lenni, ami rajta van az a Jawa Mustangé. Ettől eltekintve egy szép járgány.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ezen link szerint Kyvacka : http://sejky.sweb.cz/modely/J1954aa.jpg
Ami legjobban zavart azok a fél fékdobok. Az általam eddig ismert 354-esek telefékdobosak voltak, de ezek szerint lehet feles is. Kmó BMW elvileg típusidegen, valamint a tankba épített egység is barkácsmunkának tűnik, kipu az is érdekes. Sokat böngésztem Jawa oldalakon de iylet még nem láttam. A kormány sem jellemző erre a korra. Inkább lapos volt a jellemző.
- 3 likes
Komment
-
Nem vagyok szakertoje ahogy tudom a 353 az 250-es 354az pedig 350-es valtozatok.Akepeken lathato motor az azert lehet erdekesebb a 354-esek kozott mert a kerekei fel fekdobosak ami azt jelenti hogy az elso szeria a 354.02 amit elvileg 1954-55 kozott gyartottak amit a kipufogo formaja is alatamasztja ha ismereteim nem csalnak.emu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment