Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• tata21
    replied
    Igen sajnos én is ezt tapasztalom hogy kevés csepel rendelkezik papirokkal, sajna az enyémnek sincs. A gaz69 nekem is tetszik ja meg a wv bogár de inkább amíg lehet megpróbálom uralni a helyzetet és visszafogom magam, maradok a motoroknál. Ez tudom mit jelent hogy volt a nagypapának csepelje, faternak 21-ese volt sokat mesélt róla nekem is kellet egy.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De nem mutatna jobban fekete festéssel és aranyszínű csíkozással?
    Akkor már a krómról se feledkezzünk meg !

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    van egy Csepelem, és még papírjai is vannak !
    Hajajjj... Azt hiszem ez tömegben és teljesítményben is felülmúlja a többit.

De nem mutatna jobban fekete festéssel és aranyszínű csíkozással?

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Csepel” már nagyon korlátozott számban van papírokkal.
    Tegnap rájöttem hogy nekem is van egy Csepelem, és még papírjai is vannak !Click image for larger version

Name:	20121218888.jpg
Views:	1
Size:	190.9 KB
ID:	133903Click image for larger version

Name:	20121218889.jpg
Views:	1
Size:	196.4 KB
ID:	133904

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Egyébként a nagyapám a Pannonia után egy GAZ 69-et vásárolt...
    Akkor csináljad neki a helyet

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ne szomorkodj csinálj egy szép pannoniát. Aztán majd csak ráakadsz egy papirozható csepelre.
    Ó, szomorkodásnak nyoma sincs, már van idehaza két forgalmis-műszakis fekete Pannonia...

Azért hajtom ennek a Csepelnek a papírjait, mert a nagyapámnak is volt 3 Csepelje (az egyik egy T lehetett), utána vette a T1-est. Nos T1-esem már van...

Egyébként a nagyapám a Pannonia után egy GAZ 69-et vásárolt...

Leave a comment:

• dott
    replied
    Sajnos "kis Csepel" már nagyon korlátozott számban van papírokkal. Hasonló cipőben járok mint Kollarg, de egyszer hátha jön egy szépen papírozható példány.

Leave a comment:

• tata21
    replied
    kollarg, Most olvastam vissza, szerintem se ölj bele komolyabb pénzt ha nem tiszta a jogviszony. Viszont ne szomorkodj csinálj egy szép pannoniát. Aztán majd csak ráakadsz egy papirozható csepelre.

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    csak azt akartam hogy valaki megerősítse. Vagy megcáfolja
    Sajnos ahhoz hogy ezt egyértelműen meg tudjam tenni nincs elég információm. De ismerve a Pannoniák változatait és átmeneti keveredéseket típusok között el tudom képzelni - végülis ugyanaz a gyár.

Leave a comment:

• tata21
    replied
    kollarg, Igen a 125/50-es en sima doboz van mint az elődőkön de, úgytudom hogy a korai T-csepelen is egyideig sima doboz volt, valamelyik könyvben is láttam fotót és elől hátul teleszkopos volt tehát 50-es nem lehetett. Ennek a motornak volt egyszínű fekete fényezése másfajta emblémája és csikozása stb.. Nem a saját kérdésemre akarok válaszolni/ ezt tudtam eddig is / csak azt akartam hogy valaki megerősítse. Vagy megcáfolja. De aztán az is lehet hogy nem rávaló a doboz az enyémen, ki tudja ennyi év távlatából.

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ...nem mindegy Csepel vagy Pannónia ---mond hogy te kérdeztél rosszul , kérj bocsánatot , aztán gyorsan hozd el a papírt amit adnak...
    Ezt fogom tenni - megint kiszúrt velem, hogy tulajdonképpen a márkájuk ezeknek egyformán Csepel, a Pannonia lényegében kereskedelmi megnevezés. Két egyformán rozsdás, teljesen csupasz, ismeretlen tulajdonosú, de rendszámbeütéses vázat hoztam el egy nénikétől (egy 125T és egy T1 ugye); aztán egyszerre postáztam a kapcsolatfelvételi kérelmeket, egyszerre küldték ki - már én sem tudom néha mikor melyik motormaradványról van szó.

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a vázzal meg már a 3. lakatos hajtott el
    Hm... Látod, ha kis-Csepelről van szó senkinek sem akar kijönni a lépés.

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    de sima dobozt inkább korábbi gépeken lehet látni, mint 125/50 szerintem.
    Azon tuti hogy az van...nekem is olyan oldaldobozom van hozzáXD
    Nekem meg ott a tuti papír, a vázzal meg már a 3. lakatos hajtott el

Leave a comment:

• joker
    replied
    ...nem mindegy Csepel vagy Pannónia ---mond hogy te kérdeztél rosszul , kérj bocsánatot , aztán gyorsan hozd el a papírt amit adnak......

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    Ma kaptam levelet a KEKKH-tól és ezáltal kiderült egy félreértés (konkrétan T1 Pancsit öröklök, nem 125T-t) - lehet mégsem lesz a közeljövőben papíros Csepelem - mivel még csak a vázam van meg, ezért ha nincs papír nem teszek bele pénzt egyenlőre, addig amíg a KEKKH nem válaszol a mai küldeményre biztosan nem.

Ha már ezüstnél vagyunk az enyém is lehetet ezüst betétes? Vagy a sima doboz kizáró ok?
    Sajnos Csepel-ügyben elég kevés az információm, de sima dobozt inkább korábbi gépeken lehet látni, mint 125/50 szerintem.

úgy emlékszem a régi 2betű-3szám rendszáma mintha IL-XXX / a számkarakterekre nem emlékszem pontossan/ , mikor adhaták ki ezt a betűkombinációt?
    Az enyém IV-035, a váz 4/87.. számú, de sajnos nincs pontos infóm.

Leave a comment:

• tata21
    replied
    Kollarg :Izlés kérdése a szín, de nekem jobban tetszik az ezüst-betétes tankal a t-csepel. Ha már ezüstnél vagyunk az enyém is lehetet ezüst betétes? Vagy a sima doboz kizáró ok? Szerintem az ényém is hasonló lehetett mint amit te emlitettél( egyszinű fekete). Ja úgy emlékszem a régi 2betű-3szám rendszáma mintha IL-XXX / a számkarakterekre nem emlékszem pontossan/ , mikor adhaták ki ezt a betűkombinációt?

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information