Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• tata21
    replied
    Che ! Jó ötlet. De ebben csak az tud segíteni akinek papiros motorja van, és lehetőleg nem agyonbuherált. Igen a kis csepelt kevesen értékelik, pedig szerintem formás motor. A számokat megköszönném , hátha előrébb jutok vele.

kollarg! A szándék a fontos, köszönöm.

Leave a comment:

• kollarg
    replied
    tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó ötlet lenne összeszedni kinek milyen,hányas évjáratú,kivitelű,számú motorja van sokat segítene ilyen esetbe
    Az ötletet én is támogatom, bár segíteni nem tudok, mivel csak blokkjaim vannak amik rám maradtak, mint szamáron a fül - semmi infó róluk, de többféle stílusú és méretű beütésük van, gondolom eltérő szériák lehetnek.

Leave a comment:

• Che
    replied
    Kedves Tata21!

Ássuk bele magunkat a témába,mert úgy gondolom sokunkat érdekel.Nem lesz egyszerű,mert a "kis" Csepeleket,még nem értékelik,de ez nem is érdekes,nekem szívügyem,mert ezen tanultam motorozni és szerelni is.A padlás mélyén ott van apám Csepelje,mely az elöl-hátul teleszkóposak első példányai közé tartozik,sajnos kell egy ki idő,hogy előszedjem,és a papírjait sem találom,de napokon belül,közlöm az alváz és motorszámát,és remélem lesz ember a fórumon,aki csatlakozik és megvilágosodunk!

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• tata21
    replied
    Igen, úgy látszik nem kapok választ. Eddig akikkel beszéltem és egy ketten látták is a nevezetes motort: mindenki mást mondott és mindenki állitotta hogy az ő verziója az igaz. Csak kiváncsi lennék mégis milyen csepelem van. Jó ötlet lenne összeszedni kinek milyen,hányas évjáratú,kivitelű,számú motorja van sokat segítene ilyen esetbe.

Leave a comment:

• wsievers
    replied
    Ha van elég Csepeles itt is, mért nem csináltok egy motorszám regisztert, összeszedve, kinek mikori Csepelje van, milyen motorszámmal-könnyebb lenne azok alapján meghatározni a papír nélküliek gyártási idejét...

Leave a comment:

• Che
    replied
    Szervusz Tata 21!

Úgy tűnik,nem dúskálhatunk a válaszokban,pedig a "kis"Csepelek számozásáról,már több írás született a fórumon,de általában kérdező módban.Sajnos idáig semmi szisztematikus korrekt válasz nem érkezett,amit annak tudok be,hogy vagy nem tudják a fórum társak,vagy a kis Csepel,csak afféle kis Csepel és nem,egy jól eladható "kettő ötvenes",-főleg nem ikerhengeres.

Remélem,előbb-utóbb megtörik a "jég" és akad a társaságban,olyan,-aki ismeri a feltett kérdésre a választ.Nekem nagyon tetszik a fórum,mert nagyon sok érdekes téma felmerül és olyan válaszok születnek,melyek konstruktívak és fejlesztik az emberek tudását.Vannak azután fellángoló témák,melyek, a technikai tudás fejlesztése szempontjából semlegesek,sőt a fórum szempontjából bomlasztóak,de a résztvevők,úgy belegabalyodnak,a vélt,vagy valós igazuk bizonygatásába,mint a "kis vakond a rágógumiba".Mit is mondhatnék,-remélem,valaki,majd csak "előrukkol",egyszer a "kis"Csepelek,számozását rejtő logikai kóddal is,addig is várjunk türelemmel és olvasgassuk a "poszt-riposztokat"-majd csak belefáradnak.

Üdvözlettel:Che

Leave a comment:

• tata21
    started a topic Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek

Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek

Üdv, lenne egy kérdésem: adott egy 125-ös csepel, BC 18113-as váz ill. blokkszámmal. Sajna papir nélküli, mint sok testvére. Azt szeretném megtudni hogy hányas évjárat lehet, mi a típusa-felszereltsége, esetleg színe kivitele? Egyszóval minden érdekel róla. Én korai T-re gondolok ( sima dobozfedelek, öntvény fék-kuplungkarok, kis lámpafej. stb) Persze tudom lehet vegyes felvágott is mert később is rá aggathatták őket. ( mintahogy van is számos Danuvia alkatrész is rajta. Válaszotokat előre is köszönöm. Tisztelettel tata21
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information