Che ! Jó ötlet. De ebben csak az tud segíteni akinek papiros motorja van, és lehetőleg nem agyonbuherált. Igen a kis csepelt kevesen értékelik, pedig szerintem formás motor. A számokat megköszönném , hátha előrébb jutok vele.
kollarg! A szándék a fontos, köszönöm.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Collapse
X
-
Az ötletet én is támogatom, bár segíteni nem tudok, mivel csak blokkjaim vannak amik rám maradtak, mint szamáron a fül - semmi infó róluk, de többféle stílusú és méretű beütésük van, gondolom eltérő szériák lehetnek.tata21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJó ötlet lenne összeszedni kinek milyen,hányas évjáratú,kivitelű,számú motorja van sokat segítene ilyen esetbe
- 1 like
Leave a comment:
-
Kedves Tata21!
Ássuk bele magunkat a témába,mert úgy gondolom sokunkat érdekel.Nem lesz egyszerű,mert a "kis" Csepeleket,még nem értékelik,de ez nem is érdekes,nekem szívügyem,mert ezen tanultam motorozni és szerelni is.A padlás mélyén ott van apám Csepelje,mely az elöl-hátul teleszkóposak első példányai közé tartozik,sajnos kell egy ki idő,hogy előszedjem,és a papírjait sem találom,de napokon belül,közlöm az alváz és motorszámát,és remélem lesz ember a fórumon,aki csatlakozik és megvilágosodunk!
Üdvözlettel:Che
Leave a comment:
-
Igen, úgy látszik nem kapok választ. Eddig akikkel beszéltem és egy ketten látták is a nevezetes motort: mindenki mást mondott és mindenki állitotta hogy az ő verziója az igaz. Csak kiváncsi lennék mégis milyen csepelem van. Jó ötlet lenne összeszedni kinek milyen,hányas évjáratú,kivitelű,számú motorja van sokat segítene ilyen esetbe.
- 1 like
Leave a comment:
-
Ha van elég Csepeles itt is, mért nem csináltok egy motorszám regisztert, összeszedve, kinek mikori Csepelje van, milyen motorszámmal-könnyebb lenne azok alapján meghatározni a papír nélküliek gyártási idejét...
- 2 likes
Leave a comment:
-
Szervusz Tata 21!
Úgy tűnik,nem dúskálhatunk a válaszokban,pedig a "kis"Csepelek számozásáról,már több írás született a fórumon,de általában kérdező módban.Sajnos idáig semmi szisztematikus korrekt válasz nem érkezett,amit annak tudok be,hogy vagy nem tudják a fórum társak,vagy a kis Csepel,csak afféle kis Csepel és nem,egy jól eladható "kettő ötvenes",-főleg nem ikerhengeres.
Remélem,előbb-utóbb megtörik a "jég" és akad a társaságban,olyan,-aki ismeri a feltett kérdésre a választ.Nekem nagyon tetszik a fórum,mert nagyon sok érdekes téma felmerül és olyan válaszok születnek,melyek konstruktívak és fejlesztik az emberek tudását.Vannak azután fellángoló témák,melyek, a technikai tudás fejlesztése szempontjából semlegesek,sőt a fórum szempontjából bomlasztóak,de a résztvevők,úgy belegabalyodnak,a vélt,vagy valós igazuk bizonygatásába,mint a "kis vakond a rágógumiba".Mit is mondhatnék,-remélem,valaki,majd csak "előrukkol",egyszer a "kis"Csepelek,számozását rejtő logikai kóddal is,addig is várjunk türelemmel és olvasgassuk a "poszt-riposztokat"-majd csak belefáradnak.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Leave a comment:
-
Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Üdv, lenne egy kérdésem: adott egy 125-ös csepel, BC 18113-as váz ill. blokkszámmal. Sajna papir nélküli, mint sok testvére. Azt szeretném megtudni hogy hányas évjárat lehet, mi a típusa-felszereltsége, esetleg színe kivitele? Egyszóval minden érdekel róla. Én korai T-re gondolok ( sima dobozfedelek, öntvény fék-kuplungkarok, kis lámpafej. stb) Persze tudom lehet vegyes felvágott is mert később is rá aggathatták őket. ( mintahogy van is számos Danuvia alkatrész is rajta. Válaszotokat előre is köszönöm. Tisztelettel tata21
Leave a comment: