Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ha már kilóméter óra szédszedtem én is az enyémet nem ment a számlálója.Keret műszerész csavarhúzóval is eldobós lett ugy törött mint valami műanyag.Aztán a többit mutatom képekkel.Kérdésem a fekete számlapos belseje is ijen?Mert az van akkor abból tudnám pótolni.Vagy abba már másként van.Elöbb kérdezek mint szétszedek egy jó órát
Ezt az alkatrészt nem lehetne legyártani?
Mondjuk lézerrel. Szerintem az alaplemeze kb egy vastagság lehet, a tengelyt tartó fülek más-más vastagságúak.
Van valamilyen perselyezése a tengelynek?
Külön - külön kilehetne vágni, majd LEGO-szerűen összeilleszteni, majd pár helyen megpöttyinteni hegesztővel.
Annyira azért nem. Csak szerettem volna a "legózás" elvét képekkel alátámasztani. Persze ez csak messziről hasonlít a törött szerkezeti elemre, vagy még messziról sem.
Az még mindig nem biztos, hogy a kérdéses alkatrészt ily módon meglehet-e csinálni.
Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 17, 21:31.
Nincs de van nyugtatóm,Szivatókarokat öntöttem de rossz volt a forma.
Láncfürészdugattyut viszont öntöttem ami sikerült is.Rézből permetezőszelepeket öntöttem.
Komment