Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Tudja valaki, hogy a P20-asok mérföldórákkal is jöttek ki? Tudnillik van egy vadi új (nem használt) órám és eladnám annak aki használni tudná, de nem tudom hogy tényleg az e? 30 éve őrzöm de minek?
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek milyen festés,felület kezelés van a km óra házán, valamint a leszorító lemezén.
Szeretném reprodukálni. Köszönöm
A km óra házon lévő szürke kalapács festéket talán a Hammerite festékek közül lehetne választani.Azok között emlékszem,hogy vannak kalapács színek.Csak 1 liter festék talán egy kicsit sok lenne rá.Meg nem is túl olcsók.Az enyémet a fényezők valamilyen világos szürkére festették,de mindjárt nem tetszett amint megláttam,pedig vittem mintadarabot is.Lehetne mondjuk pumpás spraybe külön kevertetni ilyet boltban kicsit kevesebbetMert erről már hallottam.
Az enyémet a fényezők valamilyen világos szürkére festették,de mindjárt nem tetszett amint megláttam,pedig vittem mintadarabot is. Lehetne mondjuk pumpás spraybe külön kevertetni ilyet boltban kicsit kevesebbet Mert erről már hallottam.
Ez a fajta " precizitás " számomra már egy kicsit fájdalmas. Természetesen törekedjünk a tőllűnk telhető legnagyobb gondosságra, de nem mindegy annak a lámpafejbe dugott órának hogy milyen színű ( Persze a külső órás motor az más. )
Hát persze hogy mindegy ,de a múltkor megláttam az egyik lámpafejemet nem fújták ki belül nekem is eldurrant az agyam pedig megbeszéltük ,hogy ki legyen fújva.igaz ez sem látszik.
Komment