Fát vágni kellett,motorozni pedig muszály!!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia km-órák
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAlkalmanként lehetne zargatni valami munkával?
Volt egy ötletem, amit megszerettem volna osztani veletek.Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 31, 17:04.
Komment
-
ApaE
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem hétköznapi darab"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
barna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzedjem-e szét v. majd meglátom ha odajutottam?
Km. óra nélkül még lehet motorozni,ha nyáron menne tönkre,de van egy 160-as tartalékom is.
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA vékony mutató, a szögletes számok a számlapon, a km óra ház oldalt réselt és a km óra spirál rögzítő menete meg a komplett belső szerkezet váza leszámítva a pár spiáter alkatrészt bakelitből van.
A "ház oldalt réselt" mit jelent?
Soveny megj.: A következő párbeszédet áthelyeztem az Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón témából. Az inkább ahhoz a témához tartozó előzményeket a linkre kattintva érhetitek el!Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 24, 21:14.
Komment
-
Ha megnézel egy T1/5 stb későbbi órát akor annak a házának a kerülete teljesen egyben van, ezen viszont van egy kivágás az egyik oldalon amin keresztül megvilágítódik a számlap. Ha nem találok képet fényképezek neked egyet majd. Csak el ne felejtsem...
Ez a hagyományos, a TL-é ki van vágva a peremezés alatt egy picivel egy szakaszon.Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 jan. 24, 21:14.
- 2 likes
Komment
Komment