Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat, de messze vagyok én még az igazi veteránosságtól, viszont ha tudok szivesen segítek!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia km-órák
Collapse
X
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevagy P21 LUX
Komment
-
A km óra házon lévő szürke kalapács festéket talán a Hammerite festékek közül lehetne választani.Azok között emlékszem,hogy vannak kalapács színek.Csak 1 liter festék talán egy kicsit sok lenne rá.Meg nem is túl olcsók.Az enyémet a fényezők valamilyen világos szürkére festették,de mindjárt nem tetszett amint megláttam,pedig vittem mintadarabot is.Lehetne mondjuk pumpás spraybe külön kevertetni ilyet boltban kicsit kevesebbetMert erről már hallottam.
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz enyémet a fényezők valamilyen világos szürkére festették,de mindjárt nem tetszett amint megláttam,pedig vittem mintadarabot is. Lehetne mondjuk pumpás spraybe külön kevertetni ilyet boltban kicsit kevesebbet Mert erről már hallottam.
- 3 likes
Komment
-
baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseeldurrant az agyam pedig megbeszéltük
Így igaz. Hiába mondják hogy manapság egy sufni műhely is tud olyat mint anno a gyár, ha az nagyívű leszarom stílussal párosulBeagle kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment