ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia km-órák
Collapse
X
-
Ha már kilóméter óra szédszedtem én is az enyémet nem ment a számlálója.Keret műszerész csavarhúzóval is eldobós lett ugy törött mint valami műanyag.Aztán a többit mutatom képekkel.Kérdésem a fekete számlapos belseje is ijen?Mert az van akkor abból tudnám pótolni.Vagy abba már másként van.Elöbb kérdezek mint szétszedek egy jó órát
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont én még 'jövök' neked
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszívesen adnék egy ilyet a tartalékaimbó
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése19-i börzén találkozunk?
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz az alkatrész sajnos 10 órában 6-ból kuka.
Mondjuk lézerrel. Szerintem az alaplemeze kb egy vastagság lehet, a tengelyt tartó fülek más-más vastagságúak.
Van valamilyen perselyezése a tengelynek?
Külön - külön kilehetne vágni, majd LEGO-szerűen összeilleszteni, majd pár helyen megpöttyinteni hegesztővel.stalker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElég jól néz ki!
Az még mindig nem biztos, hogy a kérdéses alkatrészt ily módon meglehet-e csinálni.Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 17, 21:31.
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea kérdéses alkatrészt ily módon meglehet-e csináln"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy kokillát nem tudnál kilegózni
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy kissebb szériát kiöntenékUtoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 17, 20:03.
Komment
-
Nincs de van nyugtatóm,Szivatókarokat öntöttem de rossz volt a forma.
Láncfürészdugattyut viszont öntöttem ami sikerült is.Rézből permetezőszelepeket öntöttem."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLáncfürészdugattyut viszont öntöttem ami sikerült is.
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKészítettem pár fotót arról, amit zavarosan megpróbáltam megfogalmazni:
Komment
Komment