darkside eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
TL ülés
Collapse
X
-
Nagyon sok az ismeretlen ebben az egyenletben mit, miért , hogyan csináltak vagy csinálunk.EGy régi fotó egy visszaemlékezés egy történet mind más és más lehetőség egy motorhoz, a megoldás nem egyszerű
Egyébként szívesen vennék teljes fotót e motorról , feltéve ha publikus.ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Megpróbálok még korrekt áru öntöde után nézni. Ha találok, arról úgy is jelentek. Az esztergályossal még nem dumáltam erről, és még a csövet sem vettem meg. Ha tud valaki csövet, akkor kérem jelezze.
Én úgy tudom az első szériákon, nagyjából a kis üléseken nem roppantva volt, hanem esztergán ráhengerelve- görgőzve.
Ez az én véleményem, de érdemes utánanézni.
Roppantani sem nagy valami. Kivágok egy pár pofát, és présben, vagy valami hatalmas fogóra ráhegesztem, de lehet, hogy még nagy satuba fogva is működik.
Komment
-
Az alucsövet mivel roppantod rá?
Amúgy kérdésem nekem az lenne ehhez az utángyártott alkatrészhez hogy edzve is van? Csak a sima alu nem igen hozza a közlekedési biztonságot, vagy igen?
Komment
-
No igen, a ragasztó esetleg arra a célra szolgálhat, hogy a zsír melegben ne másszon ki a minimális résen, és ne ragadjon rá a por. Mondjuk ezen egy pontos illesztés is segíthet.
Egyenlőre nincs hőkezelve, de állítólag jó anyagból van. Tudom ez sovány vigasz azoknak, akik elméletben minden áron el akarják törni.
Nekem sajna nincs meg a forgalmija a gépnek, így nem fog sokat futni, és ígérem, hogy akkor is csak saját felelőségemre.
Ne támadjatok érte, csak megjegyzem minden elfogultság nélkül, de egy olyan tipust bütykölünk aminek mondjuk a maga idejében is legendásan szeretett eltörni a váza- erről ugye fotók is tanúskodnak, ezért agyaltak is rajta a gyári mérnökök keményen.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment