Üdvözletem mindenkinek!
A célom ezzel a témával az lenne, hogy gyűjtsük már ide össze az egyes Pannónia típusokhoz tartozó igen ritka és ezért nagyon drágán mért alkatrészeket.
Szerintem jó alapinformációként szolgálhat a fejét veteránozásra adó emberfiának, valamint önös érdek is vezet, hogy azokról amikről még nem tudok infót szerezzek.
Kezdetnek mint érdekelt felsorolom a TL széria általam ismert ilyen elemeit amiről eddig tudomást szereztem:
-első teleszkóp alumínium szárai
-első sárvédő tartó pálcák
-hella kütyük /üveg, bilux, gyújtáskapcsoló, slussz kulcs, keret, foncsor(?)/
-bosch gyújtás
-hátsó lámpa
-km óra
-hengerfej, de akár a henger is
-gyújtás oldali dekli
Szánt szándékkal szűkítettem a kört Pannóniára, de nem diszkriminatív céllal csak így könnyebb rendszerezni a kapott információkat és nem szükséges más márkát kiszűrni.
Szóval uraim téma adott várom a további alkatrészeket!
üdv, Odin
A célom ezzel a témával az lenne, hogy gyűjtsük már ide össze az egyes Pannónia típusokhoz tartozó igen ritka és ezért nagyon drágán mért alkatrészeket.
Szerintem jó alapinformációként szolgálhat a fejét veteránozásra adó emberfiának, valamint önös érdek is vezet, hogy azokról amikről még nem tudok infót szerezzek.
Kezdetnek mint érdekelt felsorolom a TL széria általam ismert ilyen elemeit amiről eddig tudomást szereztem:
-első teleszkóp alumínium szárai
-első sárvédő tartó pálcák
-hella kütyük /üveg, bilux, gyújtáskapcsoló, slussz kulcs, keret, foncsor(?)/
-bosch gyújtás
-hátsó lámpa
-km óra
-hengerfej, de akár a henger is
-gyújtás oldali dekli
Szánt szándékkal szűkítettem a kört Pannóniára, de nem diszkriminatív céllal csak így könnyebb rendszerezni a kapott információkat és nem szükséges más márkát kiszűrni.
Szóval uraim téma adott várom a további alkatrészeket!
üdv, Odin
Komment