3 kosár papíros alkatrészt vinnék szemléztetni, ahhoz mit szólnának?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Helyes adás-vételi
Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
-
Én egy csupasz alvázat, meg egy blokkot vittem eredetvizsgára. Elfogadták !
ez erősen helyfüggő, én egy eredetvizsgára egy nagyjából motornak kinézö tárgyat vittem, váz, két kerék, blokk a vázban 2 csavarral, plusz a tank és az ülés csak rátéve a motorra.... de félreértették és elkezdtek gondolkodni, hogy menne át a műszakin
- 3 likes
Komment
-
Feri! Szia. Próbálkozz több helyen is érdeklődéssel. Ebben a csodaszép, ámde iszonyatosan erős bürokráciával mostanában rendszeresen küzdök. Sok ügyintéző azt hiszi, hogy az ő seggéből jön a napfény és mindenki más hülye. Sajnos durván személyfüggő a dolog. Viszont van, ahol simán mennek az események.
Komment
-
Ma bementem a miklósi NKH-hoz érdeklődni. Nagyon segítőkészek voltak!
Rendszám alapján megtalálták a rendszerben az utolsó 2001-es vizsgáját és egy kérelem valamint 100Ft-os illetékbélyegért cserébe kaptam róla egy adatlapot, amin már szerepel a teljesítményadat. Következő lépés az okmányiroda lesz....
- 5 likes
Komment
-
Lenne egy tökéletesen amatőr kérdésem.
Adva van egy motort zöld forgalmi, törzskönyv lejárt műszaki. A motorban régen blokkcserével javítottak egy komolyabb hibát. Ez szerepel a forgalmiban. A blokk viszont nem típus azonos. Nos ha én szeretnék bele egy típus azonos blokkot mi a teendő. Veszek egy blokkot adásvételivel és be iratom a forgalmiba, vagy ott is teljesen Ádám Éváig igazolt előélet szükséges?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Komment
-
326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet - a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról
326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet
a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról
V. Az ügyintézés során szükséges egyéb okmányok
6. Motorcsere esetén
a) a motor tulajdonjogának jogszerű megszerzését igazoló okiratot,
b) a Műszaki Adatlapot,
Gondolom a műszaki dologban az nkh illetékes, az első pont meg egy adásvételi.
Nekem mindig azt mondták, hogy egy sima adásvételi elég blokknál, nem úgy, mint a váznál.
Ez alapján így van.
- 4 likes
Komment
-
"A blokk viszont nem típus azonos."
Azért gyanítom, hogy nem lesz olyan egyszerű mint a válaszban látható (Talán lehetetlen a motorcsere egy nem belevaló motorra hivatalosan?) Itt egy adás-vételi nem elég, mert ha engednék akkor is biztosítás, adó stb más lenne a csere után. Gondolj bele kis Polskiba CBR1000-es motor adás-vételivel......
Komment
Komment