remek. És utána? ..........
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Póthagyatéki eljárás
Collapse
X
-
az elhunyt férfi testvérével kézenfogva besétáltok a hivatalba ahol póthagyatéki eljárás keretében, némi illeték kifizetése után a motor az élő rokonhoz kerül, aki eladja neked te pedig lobogtathatod az adásvételit az okmányirodában amikor lepapirozod a motorod!Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
trompeten eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTehát mit kellene csinálnom?
4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve! - Blogok - Veterán fórum
5. Szerezzünk tulajdonjogot! 2. rész - száraz, elméleti, tisztázó - Blogok - Veterán fórum
És ha valami nem világos, érdemes ezt elolvasnod:
http://veteran.forum.hu/kulonleges-e...i-eljaras-545/
És ha továbbra sem világos, kérdezz bátran abban a témában! (Amúgy szerintem póthagyatékival jó eséllyel hamar forgalomba lehet helyezni a motorodat, legálisan. Ne kockáztass a közokirat hamisítással, mert könnyen magaddal is kiszúrsz, meg persze velünk is.)
- 2 likes
Komment
-
Tiszteletem minden fórumosnak!
Új tag vagyok ,de köszönöm hogy itt lehetek!
S ha lehetne kérdeznék is valamit,hátha van aki jobban kiigazodik a törvényeink között!
Lényeg,vettem egy Jawa 250/559-es masinát,tulaj meghalt (Ő van a forgalmiban,persze szürke) Örökösök is megvannak,csak az örökösök nem hajlandóak póthagyatékit intézni,pedig felajánlottam hogy fizetek mindent!
Ebben az esetben mit lehet tenni,szerintetek?
Válaszokat előre is köszönöm!
Komment
-
Hát nem valami segítőkészek. Így hirtelen az az ötletem, hogy egy szerződéssel állj oda amiben szerepel, hogy minden felmerülő költséget átvállalsz.
Így én sem intézkednék, hogy szóban megállpodunk mivel elindítom a póthagyatékit aztán ja bocsi már tárgytalan. Bár ennyire nem zárkóznék el mint ők.
Írjatok papírt aztán nyomd az orruk alá.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Örökösök is megvannak,csak az örökösök nem hajlandóak póthagyatékit intézni,pedig felajánlottam hogy fizetek mindent!
Ebben az esetben mit lehet tenni,szerintetek?
Így én sem intézkednék, hogy szóban megállpodunk mivel elindítom a póthagyatékit aztán ja bocsi már tárgytalan.soveny kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment