Közlemény

Collapse
No announcement yet.

OT rendszám megszerzésének módja

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ne haragutjatok de az OT-minősités butaság hiszen UJ járművet épitesz még ha idős alkatrészekből is,viszont ugyanugy kell eredet irat a fődarabokról mint más egyéb jármünél.
    Igen költséges dolog lenne.Váz eredet vizsga,motor eredetvizsga,épitési terv engedélyezése,környezetvédelmi megfelelőség,mai szabályoknak való megfelelés,fékhatás,világitás,biztonsági előirások,visszajelzők müszerek,ezeket itthol erős"hátszéllel"vagy a megfelelő emberek korumpálásával érhető el.Pl. kvadok:tükör.lámpa,óra nélkül az utcán.A müszaki erejéig feszerelnek gagyi éppen müködö cuccokat amik hazafelé lepotyognak.ennyit a hivatalos egyéb engedélyekről!!
    Egy haver két hónapja megy helyről helyre az utcai L-400-assal nem tudja az annakidején,friss müszakival vásárolt gépét vizsgáztatni az egyéb müszaki jellemzők miatt.
    Beagle és OdinHEM kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Viszont egész másként fizet a biztosító, de reméljük ilyenre nem kerül sor.

Komment

Na srácok!
        Holnap lesz a nagy nap. Miskolc múzeális minősítés....
        Rendesen izgulok mi lesz. Van egy-két pici rozsdafolt a krómokon és a kasznin is akad némi bejavítás... (kavicsfelverődés, csikarás) Nem vagyok teljesen nyugodt. Nem tudom mit fognak szólni hozzá. Na de ahogy azt a vak is mondta vala: Majd meglátjuk!

Komment

Drukkolok neked, mindent bele!
          sinter kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen! Holnap délután majd tartok egy kis élménybeszámolót.... Sőt fényképező is lesz nálam.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sőt fényképező is lesz nálam.
              Ne fényképezőt vigyél-minek az- hanem rejtett mikrofonos hangrögzítő berendezést .....
              chemotox, Beagle és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Na srácok!
                Holnap lesz a nagy nap. Miskolc múzeális minősítés....
                Sok sikert hozzá! Remélem sikerül és nem kukacoskodnak.

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                rejtett mikrofonos hangrögzítő berendezést .....
                Ez nem is rosz ötlet, az okmány irodában majd ki is próbálom.

Komment

Köszönöm Zsiráf!
                  Úgy legyen ahogy mondod! Ne kukacoskodjanak!
                  A mikrofonos kütyü nem rossz ötlet, csak nekem sajna nincs, marad a jó öreg "szmenanyócas"b

Komment

zsíráf ! A hangsúly a hosszú ííííííííí-n van (és persze a kis z-n) .

Remélem nem sértelek meg vele.

Komment

Hú bocs zsíráf! Ami igaz az igaz! Nem figyeltem eléggé az ékezetet. De mostmár megtanultam ígérem!
                      Amúgy nem sértődök meg ilyesmin.

Komment

Holnap délután majd tartok egy kis élménybeszámolót
                        Na ! Lassan pizsamaosztás, beszámoló meg sehol. Még egy álmatlan éjszaka
                        OdinHEM és joker kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
                          Jelentem sikeresen múzeálissá minősítették a Wartburgomat! És a műszaki vizsgán is hiba nélkül ment át!! Nagyon büszke vagyok a gépemre.
                          Reggel egy kis műszaki hibaelhárítás után elég zaklatottan érkeztem a minősítő bizottság elé. Akkor nyugodtam meg mikor beálltam vele és dicsérő szavakat kaptam egyből. Nagyon nem örültem az esőnek de most itt egy picit úgy érzem segítségemre volt mert az apró kis vízcseppek eltakarták a lökös csikarásait.
                          Mindent összevetve abszolút pozitívan álltak a dolgokhoz a bizottság tagjai és nem kukacoskodtak. Nagyon korrekt csapat benyomását keltették bennem még annak ellenére is hogy a tipusismereteik elég hiányosak voltak.
                          Én mondtam nekik mikortól van ez a fajta lámpa az autón , mikortól jött ezzel a motorral, stb. Látták rajtam gondolom hogy nem vagyok hülye a témához és elfogatták. Hálistennek nem lett belőle lassújármű sem és a mentességet is megkapta piros féklámpa alól.
                          Utána átmentem vele az NKH-hoz. Ettől már nem paráztam mert át lett egy párszor már nézve az autó. Fék jó, futóműben nem lóg semmi, villany jó, számok stimmelnek, mi bajunk lehet....
                          Beálltam vele a sorra és rendesen körbekapták. Még az irodista csajok is kijöttek megnézni. Mindenkinek volt egy storyja is hozzá. Itt oszt abszolút nem szőröztek vele, csak gratuláltak hozzá... Nagyon hízott a májam...
                          Összességében nagyon jól sikerült a nap, mégha reggel meg is szívatott kissé a gép!
                          soveny, supermax és 9 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Gratulálok hozzá!

Komment

Én is gratulálok hozzá!!!!

Komment

Nagyon köszönöm nektek!
                                Igazán jól esik.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X