Sziasztok !
Sokat keresgéltem ,de nem találtam választ a következőre ,pedig mint ha rémlene ,hogy már szó volt róla !
Mindegy , leírom...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
64 találat 0.0355 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Tamás78 started a topic Pannónia motoros kis traktor!A következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezésePannónia motoros kis traktor!
-
Simson felújítás - Bandido
Sziasztok!
Várom ötleteiteket, ki, hogyan, miképp "restaurálná" Simson motorját?!
-
D Csepel motorblokk felújítás
Sziasztok,
Egy Csepel motorblokk felújítását tervezem, jelenleg gyűjtöm az ötleteket, praktikákat.
Eredetileg én a csapágyak...
-
Világosító started a topic Motort, de milyet? Pannóniát? Csepelt? Tippeket kérek!!!!A következő helyen: BemutatkozásMotort, de milyet? Pannóniát? Csepelt? Tippeket kérek!!!!
Hát akkor kezdem a bemutatkozást:
Berei Szabolcs vagyok. A becenevemből kiderül, hogy mi a foglalkozásom. Igen, színházi világosító...
-
-
cz 125.hengercsere
üdv mindenkinek.
nemakarok feleslegesen vásárolni az lenne a kérdésem hogy 125 blokhoz a 175 henger, dugattyu
be épithető...
-
T1 Pannónia felújítási költsége
Sziasztok!
Legyetek szívesek mondani nekem egy kalkulációt egy T1-es Pannónia felújítására,
kompletten az alábbiak szerint.
...
-
B0R0SS started a topic T5 Pannónia teljes felújítása HELP!!!A következő helyen: Pannóniák szereléseT5 Pannónia teljes felújítása HELP!!!
Kedves Fórumozók!
Segítséget kérek a képen látható Pannónia feltámasztásához!
Amit fontos, hogy tudjatok rólam.
...
-
Bioetanol üzemanyag - E85
Szép napot uraim /hölgyeim/ ki mit szól a Bioetanolhoz ?
-
67UR1 started a topic Schwalbe átalakulás, avagy 67UR1 SCHW4L83A következő helyen: Veterán hobbi és klub oldalakSchwalbe átalakulás, avagy 67UR1 SCHW4L83
Mint azt a bemutatkozásomban jeleztem,egy teljesítménykúrára fogott 150-es Mz blokkot szeretnék alátenni egy Schwalbe szárnyai alá.
...
-
Új belépő vagyok! :) - hajni0912
Sziasztok! Hajni vagyok, 34 éves, és új belépő vagyok ide hozzátokVan egy 1971-es 1300-as bogaram, akit imádok!
Szóval biztosan sokat fogom...
-
Lánckerekek
Gondolom, Veletek is előfordul, hogy magában álló kislánckereket találtok műhelyürítésekkor, börzéken, esetleg a MÉH-telepenArra gondoltam,...
-
TS 250 olajcsere és kuplung :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tudna vki egy olyan ábrát küldeni, linkelni, amin le van írva, hogy egy TS 250-es motorblokk...
-
dott started a topic Motor szerelő, Szeged és környékén.A következő helyen: Szakemberek és műhelyekMotor szerelő, Szeged és környékén.
Hello!
Szeretnék érdeklődni, hogy Szegeden vagy környékén esetleg tud e valaki, JÓL, s szakszerűen dolgozó motorszerelőt? Lehet...
-
Csepel 250 árak
Sziasztok!
Nézegettem a meglepő hirdetések témát, és feltűnt két dolog: először hogy hol járnak az árak (a csillagos égben néhány...