Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
263 találat 0.0536 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Egyszer az életben...
Veterános körökben egyöntetű vélemény, hogy minden "hasonszőrű" régi autó-motor barát életében nagy ritkán adódik egy pillanat,...Utoljára szerkesztve a következő által: Tequila; 2013 nov. 22, 21:39.
-
robi10 started a topic D Csepel 125 erőtlen--> nem jön fel teljesen a dugattyú?A következő helyen: Csepel, D-Csepel szereléseD Csepel 125 erőtlen--> nem jön fel teljesen a dugattyú?
Üdvözlet!
Van egy D csepel 125-ösöm és a blokkfelújítás után gyengébb lett, mint volt! A felújítás során a blokkban az összes csapágyat,...
-
D Csepel 125 felújítás
Üdvözlet!
Varga Róbert-nek hívnak és azért csatlakoztam az oldalhoz, mert a birtokomban van a nagyapámtól örökölt, nagy becsben tartott...
-
Keriadam started a topic 1961-es Pannónia TLF 5-6 pöffenés után leállA következő helyen: Szerelési kérdések1961-es Pannónia TLF 5-6 pöffenés után leáll
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a már címben említett probléma miatt.
Az történt hogy a motornak kitisztítottam a porlasztóját,...
-
Újonc
Helló.
Egy 1960as 2 ajtós Opel Rekord p1-est újítok fel. A fellelt állapota miatt sok munka lesz vele, de egy ilyen felújításnak ez a lényege....
-
kave zolee started a topic Bemutatkozás, tanács kérés regisztrációs ügybenA következő helyen: BemutatkozásBemutatkozás, tanács kérés regisztrációs ügyben
Kovács Zoltán vagyok, gépészeti technikus, jelenleg Nyíregyházán dolgozom az épülö LEGO gyárban. 1973-ban születtem, Gulácson élek csládommal.A...
-
Pannónia T5 váltókar visszahúzó rugó.
Üdvözlet minden veteránosnak!
A problémám a következő: Cseréltem a váltó tengelyen és a berugó tengelyen a ó gyűrűket. A rugó ami...
-
Hátsó lánckerék felületkezelése
Sziasztok!
JAWA Ideál hátsó lánckerekét szeretném valamilyen felületkezelésnek alávetni a felújítás során.
Szerintetek...
-
Pannónia kilóméteróra beszerelése
Sziasztok!
Hamarosan kész lesz az 1961-es TLF, már nagyon a felújítás végén járok és egy kérdéssel fordulnék hozzátok!
Lehet...
-
csi22222 started a topic Főtengely derékszögelés BAZ-megyébenA következő helyen: Szakemberek és műhelyekFőtengely derékszögelés BAZ-megyében
Sziasztok!
Neharagudjatok ha rosszul látam de szétnézve a forumon legalábbis ebben a részben nem találtam ilyet.
A kérdésem az lenne...
-
Jawa 250 559 töltésgondok
Kedves Veterán Imádók!
Kérlek segítsetek. Mint a bemutatkozásomban írtam, sikerűlt szert tennem egy 70es évjáratú 559esre. Már sokmindent...
-
A 4400-as Dutra
Sziasztok! Gergőnek hívnak Borsod megyében lakom egy 4400-as Dutra büszke tulaja vagyok. A gép jelenleg teljes felújítás alatt áll mely tavaszra...
-
Csiga83 started a topic Hello! Jani vagyok BMW R50/2-eshez keresnék alkatrészt.A következő helyen: BemutatkozásHello! Jani vagyok BMW R50/2-eshez keresnék alkatrészt.
Hi ha valakinek lenne valami megbízható vonala az jó lenne. Előre is kösz....
-
P10 felújítás!
Sziasztok!
Engem Zsoltinak hívnak,25 vagyok és imádom a veteránokat legyen az autó vagy motor van egy 125-ös trophym, egy 353as 2T Wareszom(család...
-
Bemutatkozás
Üdvözlök mindenkit!
Gábornak hívnak
24 éves vagyok
Polgárdiba lakok
Jelenleg Aprilia old sr-em van (robogó) ami enyhén...