Kedves Fórumozók.
Találtam itthon egy Csepelt, nő létemre, körülbelül ennyit tudok megállapítani róla.
Apukámnak, szeretném...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
53 találat 0.0786 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Anangyalka started a topic Egy kis-Csepel felújításának történeteA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólEgy kis-Csepel felújításának története
-
B0R0SS started a topic T5 Pannónia teljes felújítása HELP!!!A következő helyen: Pannóniák szereléseT5 Pannónia teljes felújítása HELP!!!
Kedves Fórumozók!
Segítséget kérek a képen látható Pannónia feltámasztásához!
Amit fontos, hogy tudjatok rólam.
...
-
tata21 started a topic Csepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyekA következő helyen: Csepel típusjegyekCsepel 125 váz- és motorszámozás, típusjegyek
Üdv, lenne egy kérdésem: adott egy 125-ös csepel, BC 18113-as váz ill. blokkszámmal. Sajna papir nélküli, mint sok testvére. Azt szeretném megtudni...
-
korompaiistvan started a topic Duna oldalkocsi felújításaA következő helyen: Oldalkocsi, utánfutó szereléseDuna oldalkocsi felújítása
Üdv!
nekem van egy Duna oldalkocsim, de még nagyon fellelt állapotban, és még anyáméknál. Ha elhozom, beírom a számát.
-
Rozsda és hegesztés?
Sziasztok!Pannónia vázon a vázszám felett van egy nagyjából 1-2 borsószem nagyságú kráteres (sok pici kráterből áll össze) rohadás. Véleményetek...
-
P21
Üdvözlet mindenkinek!Ezzel a masinával küszködtem a télen, most megy műszakira, bejáratós.Apró kétségeim vannak, főleg a "külcsín"...
-
MÉH-telep !!??
Sziasztok!
Azért indítottam ezt a témát , mert kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra , véleményetekre!
Én sok...
-
D-Csepel restaurálás
Üdvözlet minden kedves veterán rajongónak!
Péter vagyok Dunakeszi, Pest megyéből és egy 1959-es gyártású D-Csepel felújítását...
-
Pannónia TLF típusjegyek
Sziasztok mi szerintetek a lényeges különbség a TLF 250 és a TL250F között vagy még a TLF250 DE LUX is idevesszük ha ez egy harmadik típus.A...
-
Új tipusú pannóniák: TLH, TLT250?
Találtam pannónia hirdetést számomra ismeretlen modell.
Eladó használt PANNONIA TLH 250, 1970-es
Na ez meg ha TlT-ként kapott minősítést...
-
250-es csepel blokk évjárat?
Hello mindenkinek!
Nem tud valaki abban segíteni mikori évjárat lehet a 250-es csepel blokkom mert én nem tudok kiolvasni belőle semmit....
-
zala started a topic 64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-eA következő helyen: Pannonia típusjegyek64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-e
Üdv mindenkinek!
Felújítottam a nagyfékdobos 64-es t5-ös Pannóniámat! Vettem mellé egy íves sárvédős Duna oldalkocsit!
A kérdésem...
-
Chemotox kocsmája
Sziasztok!
Készítettem a számomra és bárki más számára egy "kocsmát" mivel a valóságban elég messze állok bármilyen...
-
Kopaszka started a topic Horror a bázison - a flexelő vizsgabiztosA következő helyen: EredetiségvizsgálatHorror a bázison - a flexelő vizsgabiztos
Kötöttem egy olyan biztosítást, ahol csak az alkuszi megbízás és forgalmi elküldés van meg, elmentem ocsmányirodába azt mondták megfelel....Nagy...
-
Pannónia blokk és váz számozása
Tiszteletem!
Elég sok helyen találkoztam főleg Pannónia blokkok számozásával foglalkozó egy-egy hozzászólással.
Ha végre összegyűjthetnénk...
- 1 like