Sziasztok!
Izs 49 első teleszkóp felújításához keresek bevált szakit, lehetőleg Budapesten. Oldalanként két-két bronzperselyt...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
43 találat 0.0317 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Teleszkópfelújítás
-
Jawa 350 638 blokk felújítás
Üdv mindenkinek!
Nemrég nekiálltam a '87-es 638-as Jawam blokkjának felújításához. Olyan "problémával" találtam szemben...
-
Alumínium forrasztása
Ezt nézzétek meg ! Figyelem ! A videón látható technológiát SZIGORÚAN be kell tartani.
A Vaterán megvehető. Én rendeltem. Majd meglátom mennyire...
-
Javított karterű Simson 425 sport blokk
Sziasztok, valaki meg tudja mondani nekem hogy az a foltozás gyári, vagy mit takartak le vele?
(Alul beszegecselve)
...
-
Felújítás, restaurálás szakirodalom...
Sziasztok!
Létezik jármű restaurálási tanfolyam, az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne megvásárolni a tanfolyamon előforduló szakirodalmakat,...
-
bemutatkozás- motorépités - Süge
Heló.A nevem Süge Zoltán.Szabadkai autószerelő és egyben egy 1964-es Pannónia T8-as tulajdonosa vagyok.Ez a harmadik Pannóniám.Lehet most sokan...
-
Tuki‎
Üdv!László vagyok,a közeljövőben szeretnék egy veterán motorra szert tenni,és restaurálni,és ezt a fórumot hasznosítanám,ha véletlenül...
-
BeniP10&P21 started a topic Donort kerestetik! avagy letört öntvény darabkákA következő helyen: Pannóniák szereléseDonort kerestetik! avagy letört öntvény darabkák
A veterános keze közé gyakran kerül olyan blokk amely egy része hiányzik.
Ezek közül van minél megéri pótolni egy donorból a hiányzó...
-
Pannonia nyereg, ülés
Sziasztok!
Pannonia sajtolt nyereg alaplemezzel kapcsolatban írok (ülésvas). A T típusokon sajtolt alaplemez sok esetben keresztben elreped,...
-
Rozsda és hegesztés?
Sziasztok!Pannónia vázon a vázszám felett van egy nagyjából 1-2 borsószem nagyságú kráteres (sok pici kráterből áll össze) rohadás. Véleményetek...
-
Laslie
Tisztelt fórumlakók !
Nem kifejezetten a fórum témája sodort erre az oldalra, csak valahol belinkelték az oldalatokat mondván, hogy itt...
-
D Csepel benzincsap
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy tologatós benzincsapba milyen tömítés való? Parafa?
Lehet ilyet kapni, vagy esetleg gumigyűrűvel helyettesítik?...
-
Kopaszka started a topic Horror a bázison - a flexelő vizsgabiztosA következő helyen: EredetiségvizsgálatHorror a bázison - a flexelő vizsgabiztos
Kötöttem egy olyan biztosítást, ahol csak az alkuszi megbízás és forgalmi elküldés van meg, elmentem ocsmányirodába azt mondták megfelel....Nagy...
-
NSU Max Sebességváltó léptetővilla
Üdv. Mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni, szerintetek sebváltó léptetővillát (NSU Max) érdemes felújítatni fémszórással...Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2011 dec. 05, 09:02.
-
Pannonia sztender
Üdv Mindenkinek!
Jelen pillanatban a következő problémával küzdök:
Miután sikeresen beerőszakoltam a feljavított első...