Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
54 találat 0.0591 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Oszlopos fúró vétel..
Tavasszal szeretnék beruházni egy komolyabb oszlopos fúrógépbe csak nehéz a döntés milyet vegyek. Nem minden áron akarok újat venni csak a régebbiek...
-
TZ started a topic Alumínium lemezt forgalmazó helyekA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokAlumínium lemezt forgalmazó helyek
Szükségem lenne 2mm és 4mm vastag alumínium lemezre, de csak kisebb, méretre vágott darabokra. Az interneten nem sikerült olyan helyet találnom,...
-
Bemutatkozás - guliver83
Üdvözlök Mindenkit!
Elsősorban köszönöm annak aki feltöltötte a E2N eszterga gépkönyvet az oldalra, mert ez által kerültem ide!...
-
T5H 1969 május
Sziasztok!
Hosszas tanakodás után, úgy döntöttem, hogy mégis új témát indítok a saját gondjaim-bajaimmal és nem mások témájába...
-
Csepel első teleszkóp!
Segítséget szeretnék kérni kis csepelem első telójának szétszedésében! Nem tudom hogy lássak hozzá...szétbarmolni nem szeretném. Esetleg...
-
frod started a topic hegesztő gépek összehasonlítása: tig vs. migA következő helyen: Felújítási fogásokhegesztő gépek összehasonlítása: tig vs. mig
Sziasztok!
Nem kifejezetten veterános téma, de gondoltam itt elég sok a szakember. Felmerült a családban, hogy Édesapámat meglepnénk karácsonyra...
-
CZsolti
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit. Most csatlakoztam a fórumhoz. Örülök, hogy van egy ilyen társaság, amely régi gépekkel...
-
soveny started a topic Karburátor fúvókák méretezése - cm3/perc, átmérő mmA következő helyen: Izs motorok szereléseKarburátor fúvókák méretezése - cm3/perc, átmérő mm
Sziasztok!
Mit tudtok a régi (legalábbis szovjet) karburátoroknál alkalmazott, a fúvóka méretének cm3/percben (átfolyás) jelöléséről?...
-
Teleszkópfelújítás
Sziasztok!
Izs 49 első teleszkóp felújításához keresek bevált szakit, lehetőleg Budapesten. Oldalanként két-két bronzperselyt...
-
Hasított hüvelyek kihúzása
Sziasztok!
A képen látható, kb. 0,8mm belső átmérőjű csapszeget kellene szakszerűen kihúznom a fészkéből, hogy a zárbetétet...
-
Mz ts csörgés
Üdv!
Lenne egy olyan gondom (de ahogy eddigi tapasztalataim mutatják inkább állapot) hogy furatás után pár száz kilométer megtétele...
-
fusca‎
Sziasztok! Pár hónappal ezelőtt büszke tulajdonosa lettem egy 1961-es Izs-56 típusú motorkerékpárnak:-)
Ennek okán vagyok itt! A vas jelenleg...
-
Forrasztó, melegítő kéziszerszámok
Egyre többször érzem hiányát olyan kéziszerszámnak, amit háztartásban előforduló melegítési feladatok (pl. csapágycsere, összegyógyult...
-
norinco started a topic Izs csapszegpersely helyett tűgörgőA következő helyen: Izs motorok szereléseIzs csapszegpersely helyett tűgörgő
nézegetem a neten a tűgörgőket. létezik olyan ami külső házzal együtt van. vajon ki lehetne-e váltani az Izs csapszegperselyét egy ilyen technikával?...
-
Tusírozás
Sziasztok!
A papírtömítéssel szoros kapcsolatban van a tusírozás véleményem szerint. Erről még csak hallottam, ezért bátorkodom megkérdezni...Utoljára szerkesztve a következő által: DCS; 2012 ápr. 13, 18:22.