Szervusztok !
Vettem egy motort,tavaly lejárt a forgalmija.
Nem tudtam átíratni, mert a műszaki vizsga feltétele az átírásnak.....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
70 találat 0.0228 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
attila45 started a topic Gépjármű átiratásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeGépjármű átiratás
-
bemutatkoztás - attila45
Szervusztok !
Pesten lakom, nyugdíjas koromra vettem egy t5-ös motort, 1969-es.
Még nem tudtam műszakira vinni, így az átírás...
-
Motor átírási nehézségek!
Hello! Mindenkinek!Egyéni esetem a következő:Idén Májusban vettem Kawasaki ZXR 750 motort,
volt már ilyen gépem és ismét megtudtam szerezni.(Az...
-
bazsimoci started a topic Nem létező rendszámA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokNem létező rendszám
Hozzám került egy motor papírok nélkül, de három betű-három számos, magyar zászlós rendszámmal.
A rendszám teljesen szűz-nem látszik...
-
Van tulaj,van váznyakon rendszám, de szürke forgalmi elveszett
Tiszteletem!
A nyáron került hozzám egy 1964-es Pannónia T5.(kb 20 éve állt a nyílt ég alatt.)
Az első gazda fiától vettem, sajnos...
-
Bemutatkozás - vo. Laller
Sziasztok!
Kelemen Lajos vagyok vo.laller.
A vo. a vőfély rövidítése a netten mert hogy azzal is foglalkozom.
Egyébként egy Dnepr...
-
Csindi started a topic Melyik a jobb: Jawa Babetta vagy Romet Kadet?A következő helyen: BemutatkozásMelyik a jobb: Jawa Babetta vagy Romet Kadet?
Segédmotor vásárlás előtt állok ,és azt szeretném megkérdezni hogy Jawa Babeta vagy a Romet Kadet jobb mert nekem nincs "mocis "alapom....
-
petiv started a topic Segédmotoros kerékpár adás-vételi papírA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSegédmotoros kerékpár adás-vételi papír
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Körülnéztem interneten, de nem találok kimondottan segédmotorkerékpárra vonatkozó adás...
- Kiemelve
-
roncsból -várat
hozzám kerül nemsokára ez a két roncs --nekem kell rendbetenni--de nem a szivem csücske ez a tipus-- ezért majd fogok kérni sok tanácsot.
...
-
Motor vásárlás előtt állok.
Sziasztok új tag vagyok itt a fórumon.
Nagypapám révén szerettem meg a Pannónia motorokat.
Sajnos már nem él volt neki régen egy...
-
Vagyunk 50 ezren?
Szóba került másik témába, hogy mit lehet kezdeni az okmánytalan járművekkel, illetve a régi jó gyakorlat visszaállításának kezdeményezéséről....
-
Jawa 559
Jó napot kívánok mindenkinek! Van egy 559-es JAWA-m aminek a jövőbeli frgalomba helyezéséhez szeretnék segítséget illetve tanácsokat kérni....
-
zuzuj started a topic Sikeres ismételt forgalomba helyezésA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseSikeres ismételt forgalomba helyezés
sziasztok.Ma végre kevés küszködéssel forgalomba helyeztettem a motoromat,remélem akadnak akik kapnak valamiféle segítséget ettől a pár mondattól....
-
G-Man started a topic Veterán korú autó AngliábólA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokVeterán korú autó Angliából
Kedves Fórumozók!
Vásároltam Angliából egy háború előtti veterán autót. Az eladó, (hiába küldtem több példányt) csak 1 adásvételit...
-
losamigos
hahó!
Danuvia 125-ös motorkerékpárt szeretnék OT vizsgára vinni. Adásvételi szerződésen kívül semmilyen dokumentumom nincs hozzá. Valaki...