Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
70 találat 0.0136 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Nagyobb ellenség az okmányiroda, mint a rozsda? Dipshit bemutatkozik
Lelkes túramotoros vagyok, youngtimerrel kezdtem, lassan igazi klasszikussal gurulok, pedig a gép nem változott. '87-es Suzuki GS450S-t hajtok, lassan...
- 1 like
-
bence started a topic Biztosítási díj utólag?????A következő helyen: Veterán járművek kötelező felelősségbiztosításaBiztosítási díj utólag?????
Tisztelt veterános kollégák!
A segítségeteket, véleményeteket kérem az alábbi témában. Egy barátom vett egy 250-es csepelt szürke...
-
Hogyan kell?
Sziasztok!
Gondolom sok ilyen jellegű kérdéssel találkoztatok már, ezért bízom benne hogy nekem is tudtok segíteni.
Vettem...
-
bemutatkozás
Sziasztok!
Teljesen véletlenül akadtam rá erre az oldalra. Ugyanis vettem egy 21 éves, még nem veterán trabantot, amit szeretnék felújíttatni....
-
Blokk csere után milyen kilátásaim vannak?
Érdeklődnék milyen kilátásaim vannak: Adott egy Ks750, van szürke forgalmim, '89-es adásvételi hozzá. (elég egyszerű, nevek és címek, 2 tanú)...
-
Szóló motorkerékpár oldalkocsissá alakítása
Sziasztok!Van egy szóló pancsim, szeretnék hozzá oldalkocsit.a kérdésem az , hogy hogyan kell ezt le papírozni?Van az oldalkocsinak valami "forgalmija"...
-
kiscsacsa started a topic Többszörös átírás.A következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeTöbbszörös átírás.
...........................................................Utoljára szerkesztve a következő által: kiscsacsa; 2025 okt. 27, 17:26.
- 1 like
-
kiscsacsa started a topic Átírási hókusz-pókuszA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeÁtírási hókusz-pókusz
.................................-----...Utoljára szerkesztve a következő által: kiscsacsa; 2025 okt. 27, 17:27.
-
Pannónia TLF 1958
Pannónia TLF 1958 motorkerékpárom szeretném korhűen restaurálni, melyhez remélem sikerül egy Duna oldalkocsit szereznem és azzal együtt forgalomba...
-
MZ ES-TS mindenféle
Sziasztok!
Remélem vannak köztünk szakértők, akik képben vannak az MZ márkában...
Az lenne a kérdésem, hogy ha én...
-
mihalyko started a topic Autó külföldrőlA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseAutó külföldről
Üdvözlök mindenkit!
Remélem sokadik próbálkozásra itt már jó helyen járok és talán tudd valaki tanácsot adni. Bele is vágnék a...
-
Helyes adás-vételi
Sziasztok!
Van egy szürke forgalmis oldalkocsis Pannoniám 6 éves adásvételivel a baj hogy azon a nyomtatványon nem szerepeltek személyigazolvány...
- Kiemelve
-
furer6060@freemail.hu
mindenkinek boldog újévet !! én most szándékozom venni egy ot-rendszámú kocsit. californiából hozták be 3 évvel ezelőtt. az lenne a kérdésem...
-
stalker started a topic Tulajdonosi adatok lekérése rendszám alapjánA következő helyen: Különleges esetekTulajdonosi adatok lekérése rendszám alapján
Sziasztok!
Az én esetem különleges, háború előtti motorról van szó. Rendszámát tudom, a központi, még nem számítógépes adatbázisban...Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 dec. 12, 12:49.
- 1 like
-
stalker started a topic ElbirtoklásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeElbirtoklás
Sziasztok!
Elméletileg ezzel a folyamattal megkerülhető a tulajdonosi lánc teljességének a hiánya...
Tehát ha valakinél...Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 dec. 11, 09:51.