Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
30 találat 0.0370 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Sok sikert, jelezd ha sikerült! (Vagy épp, ha elakadtál, hátha van megoldás!)
-
Azóta már elindítottam az ügyet, erről a címről jött a válasz:
Közszolgáltatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala...
-
Kösz a felvetést, Titus!
Ma megnéztem a KEK KH szervezeti ábráját és az alapján úgy tűnik, továbbra is elérhető a Közlekedési Igazgatási...
-
Szépen összegyűjtögetted az infókat és a buktatókat soveny, minden elismerésem! Már kétszer végigolvastam az Izs forgalomba helyezésének...
-
Gratulálok az írásodhoz!Nagy élmény volt és örülök a pozitív befejezésnek!
-
petiv commented on 4. Szerezzünk tulajdonjogot! 1. rész - frissítve!A következő helyen: Lépésről lépésreNagyon jó írás, gratulálok hozzá! Élmény volt olvasni, és kicsit át is éltem közben
Én is most próbálom intézni a papírjaimat,...
-
Szia!
Mindig megnyitom a hatalmas odafigyeléssel és tömérdek segítő/tanító szándékkal írt bejegyzéseidet, amikor ismét erőt...
-
Igen, de nem egészen. Nem neked, hanem az örökösnek, és nem a közjegyzőhöz, hanem az örökhagyó lakóhelye önkormányzatának hagyatéki előadójához...
-
Akkor remélem jól értem: van egy járművem, ami nincs a nevemen, de megvan a rendszáma, forgalmija. A forgalmi szerinti tulajdonos elhalálozozott,...
-
Nagyon jó, összefoglaló írás, örömmel olvastam!
Nekem is folyamatban van épp egy tulajdonos kutatás KEKKH levelezés, póthagyatéki a...
-
Szia!
Igazán köszönöm, hogy megjelöltél, remélem tényleg segítettem azért valamennyit...
Nagyon jó, hogy végül megosztottad...
-
Igen csak jelenleg úgy áll a dolog, hogy a becsületes többség életét ellehetetlenítik a jogszabályalkotók a nem becsületesek miatt. Ráadásul...
-
Sajnos nem csak a jogszabályokkal van probléma.Én kerestem megvételre egy 250/559-es jawat.A lakhelyemtől 240 km-re hirdettek egy "rendezett...
-
Tulajdonképpen ez egy folytatásos horror. Ha az ügy intézésére fordított munkát és időt forintosítani kellene, olyan összeg jönne ki, ami...