Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
43 találat 0.0169 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Üdv! Enyém a MOL-os flotta 003-as alvázszámú ikarus Auverlandja. A motortérben és az utastérben vannak változtatások, két oldalüveg hiányzik,...
-
Na ebből derül ki az értéke...
-
Attilám meg is fizettük az árát mindketten!
-
Egy jó test sokat ér...
...
-
Mivel nem igazán jött válasz ezalatt az eltelt 2,5 év alatt én kezdeném a " Manó írtó kézi fegyverek" felsorolását. Talán a régi...
-
Jó lenne élőben látni a gépet sepy, úgy okosabbak lehetnénk mint a monitor előtt ülve. A magam részéről jobban tetszenek a szépen megőrzött,...
-
Nekem a megmaradt pannoniám erősen patinás,nem szeretném lefesteni viszont a tankal muszáj kezdeni valamit,karcos,kopott a króm,viszont még eredeti,ha...
-
Egy kicsit kavarjuk fel az állóvizet-segítsetek! Ez azért is jutott eszembe mert mióta megvettem a 350-es CZ-t foglalkoztat a téma. Pontosan az...
-
De szép! ........................................
-
Én is szinte minden nap megyek az MZ-vel és örülök annak,hogy még a mostani nagy chopperen és egyéb nagy motoron ülő emberkék közül is sokan...
-
Gyakorlatból mondom ha valaki egy 2 üteműt csak néha és saját örömére indítgat el, nem megy vele annyit, hogy rendesen felmelegedjen Tönkre...
-
Sima Béla csinálta az eredeti mintájára, csak kicsit masszívabb, meg jobb a hangja. Aztán meg Csepelen krómozták. Hajaj, hol vannak már a 90-es...
-
Szegénykém...Nem néz rád a gazdád?
Mit tettél?
Amúgy mifajta kipufogója van? Nem láttam még ilyet, de jól néz ki...
-
Van egy 1963-as, egy 1964-es egy 1979-es és egy 1991-es motorom. Eddig az 1963-ast használtam a legtöbbet... :-) Ma is!
-
Kedves adren! Remélem azóta már eltávozott a borgőz és visszatért a benzingőzös állapot. Ami elmúlt az miatt ne keseregj legfeljebb rossz...