Sziasztok veteránosok!
Magamról pár szóban: Gyerekkorom óta a motorok és autók szeretete és szerelése ami foglalkoztat. Eredeti szakmám...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
19 találat 0.0243 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bemutatkozás
Utoljára szerkesztve a következő által: Lentus; 2013 nov. 23, 15:36.
-
MZ TS 250/1 főtengely
Egy kis segítséget kérnék Vettem egy Mz ts 250/1 mocit télére nagy generált tartok rajta de főtengelyt kell cserélnem benne és nem tudom honnan...
-
ETZ fesz. szabályzó
Sziasztok!Kiváncsi vagyok,hogy a mocim(ETZ-250)fesz.szabályzójával mi lehet.Alapjáraton halványan fel-fel villanik a töltésjelző,de ha ráadom...
-
MZ TS 250/1 villamosság
Sziasztok!
Van nekem egy nagy veterános barátom, aki szerzett egy MZ TS 250/1-es járművet, kissé leharcolt állapotban. Egy szép napon gondolt...
-
GyuszkoGs850‎
Sziasztok!
Nem is tudom hogy kezdjem. Gyuszkó vagyok németországból. Sajna én itt a családom otthon szenved, de gondolom nem mi vagyunk...
-
MZ TS 250/1 oldalkocsis
SZiasztok!
Készülök venni egy MZTS250/1-es oldalkocsis -t.
Hétvégén megyek megnézni.
Mire figyeljek leginkább?
...
-
taluga started a topic MZ TS 250/1 néhány kilóméter után leállA következő helyen: MZ motorok szereléseMZ TS 250/1 néhány kilóméter után leáll
Üdv mindenkinek!
Jó ideje küzdök a problémával. Tökéletesen működik, világítással is, majd pár kilométer után, ha ráteszem az indexet...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 márc. 21, 13:17.
-
taluga‎
Sziasztok!
Nagyon új vagyok a fórumon, ezért néhány szó magamról. Leányfalun élek, az itteni iskolában dolgozom, mint tanító és rajz...
-
MZ TS 250/1 - cibi
Sziasztok nekem most sikerült egy 10 éve álló mz-t szereznem ami teljes felujjítás előtt áll szóval szívesen fogadok bárminemü jó tanácsot...
-
zsíráf started a topic MZ TS 250/1+Stoye SuperelastikA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokMZ TS 250/1+Stoye Superelastik
Sziasztok! Mivel most állok neki ennek a sárkánynak a felújításának ezért abban kérném a segítségeteket, hogy az oldalkocsihoz (80-as) kárpitot...
-
zsíráf‎
Sziasztok zsíráf vagyok Budapestről de süttői származású vagyok. Van egy 1980-as MZ TS 250/1-esem oldalkocsis kivitelben (almaződ színű lessz,mivel...
-
Bemutatkozás
Nevem Bányai Gábor. közel húsz éve foglalkozom keleti kétütemüek javításával, felújításával.
Jelenleg két motororom van egy MZ TS...
-
J Gábor
Üdv Mindenkinek!
Juhász Gábor vagyok Nyírcsászáriból. Szeretem a régi motorokat, autókat, a régi műszaki dolgokat, sokszor rácsodálkozom,...
-
Chemotox kocsmája
Sziasztok!
Készítettem a számomra és bárki más számára egy "kocsmát" mivel a valóságban elég messze állok bármilyen...
-
bemutatkozás
Sziasztok!
A nicknevemen kívül szólíthattok még Balázsnak is.
Sokminden érdekel a veteránozás címszó alatt, írd és mondd...