Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Általános javaslatok a fórum használatával kapcsolatban

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez sem rossz gondolat. Bár sok régi tagot látok - igaz minimális hozzászólással - akiknek még mindig nincsen csak egy hírnév pontjuk.
    Egy "zöld kocka" száz megkezdett hírnévpontot jelent. (azt hiszem, kicsit nekem is bonyi. ) Neked pl. 600 pontod van. Tehát ha valakinél egy kockát látsz, az 0-100-ig érhet pontot. Ebből gondolom, hogy 5-10 lenne egy olyan belépő, ami néhány összeszedett kedves mondattal abszolválható.
    sinter és CZsolti kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Elsőként azzal indítok, hogy tetszik a fórum és örülök, hogy van. Viszont a fórumok rendszerezését kicsit átláthatóbbá lehetne tenni. Két hete minden nap benézek, ennyi idő alatt sem látom át, hogy mit hol kellene keresni. Indítottam ma egy témát a márkatársban, erre utána láttam alul a hasonló fórumok megjelentek, hogy már van ilyesmi máshol. Viszont így, hogy tudtam melyik alatt kell keresni, sem volt egyszerű megtalálni. Biztos, hogy nektek ez már magától értetődő, de újként elégé átláthatatlan.

Komment

oldali eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Biztos, hogy nektek ez már magától értetődő, de újként elégé átláthatatlan.
        Ez a fórumközösség szabadideje akárhanyad részét műhelykörülmények között tölti. Akinek kis műhelye van - általában - ott a tárolóhely mérete is igen korlátozott. Ezért az ember megtanul keresni. Akaratlanul is. Ez a fórum pontos tükörképe egy ilyen műhelynek.

Kereséshez pedig ott a Google-kereső. Az mindent megtalál. Igazi keresőkutya.

Örülök, hogy idetaláltál. Jó fórumozást kívánok. Üdvözlettel: CZsolti
        Che, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Viszont a fórumok rendszerezését kicsit átláthatóbbá lehetne tenni.
          Néha úgy érezzük, túl is van rendszerezve...néha bele-belecsúszunk más témákba is.
          Che és taluga kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Elsőként azzal indítok, hogy tetszik a fórum és örülök, hogy van. Viszont a fórumok rendszerezését kicsit átláthatóbbá lehetne tenni. Két hete minden nap benézek, ennyi idő alatt sem látom át, hogy mit hol kellene keresni.
            Üdvözlünk!

Ha már kiismerted magad a fórum kategóriák közt, de továbbra sem tartod logikusnak a felépítésüket, írd meg, szerinted hogyan lenne átláthatóbb!

Üdv.: Benedek
            Che, joker és taluga kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              néha bele-belecsúszunk más témákba is.
              Maximum háromba: sör, nők és a körükben végzet gépbeállítási tevékenység.
              taluga, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok.

Az jutott eszembe, meg lehetne e oldani, hogy a lap legörgetésénél a felső sáv (fejléc, menüsor) a helyén maradjon. Ne gördüljön a lappal.

Click image for larger version

Name:	Képkivágás.jpg
Views:	1
Size:	201.1 KB
ID:	137600

Hasonlóan, mint az Excel-ben, ha rögzítem a felső sort (sorokat).

Köszönöm!
                TLF65, CZsolti és taluga kedvelte ezt.

Komment

Ma nézegettem a Taglistát én úgy gondolom fel kellene szabadítani némi tárhelyet hisz PL. van ki 2012- ben regisztrált akkor bejelentkezett és azóta sem szólt egyetlen alkalommal sem. Gondolom akkor még volt letöltés megkapta mit szeretett volna és távozott. Van ki régen elfelejtette " jelszavát " lehetséges új néven bejelentkezett, megkérdezett 1- 2 alkatrész eladási árát és távozott! Vélemény ?? , tudom némi szűrőt fel kell rakni de??!.

Komment

Folyamatban van ez a takarítás, de mielőtt kitörölnék végleg valakit mindenképpen küldök egy emlékeztető emailt és hagyok időt a jelentkezésre. kb 12.000 levelet kell kiküldeni, ennyit nem lehet egyszerre, csak kisebb adagokban. Kb. év végére szerintem lecsökkentem a jelenlegi (irreális) 14,000-es taglétszámot kb. 3000-re.
                    Olyan tagot nem törlök ki akinek akár csak egy hozzászólása is van, elég barátságtalan lenne. De akinek egy sincs, annak tényleg felesleges az adatait tárolni.

Ez egyébként nem jelent tárhely kapacitásban semmit, kb. két fénykép foglal ennyi helyt, mint az összes inaktív felhasználó. Inkább csak az áttekinthetőség miatt csinálom meg.
                    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Rájöttem ! Ha egyet nyomok a FÓRUM-ra kék , ha megint akkor pirosas vagy ilyesmi és akkor oldalt is megjelenik az a régihez hasonló infó keret -ez nagyon jó , a kéktől ugrál a szemem .

Komment

Törzstag vagyok!

Még soha nem léptettek előrébb!!!!!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nem elég, hogy neked jutott a legnagyobb méretű veteránfórumos pólós cím? Bocs, ha tévedek

Komment

Nagy embörre nagy gatya kő,és hosszú a hadonászója,illetve a szablyája és magas termetű a lova,nehogy a hadonászója karcolja a port.

Komment

...vagy kiszántsa a krumplit.

Komment

Ótógatnak-ótogatnak barátom Máté!! Hidd el ez a legjobb védőoltás a közelgő influenza ellen. Ez pedig a Barátság szérum mely manapság kiveszendőbe van talán kis közösségünk összetartó ereje is egyben. Én kevesebb csíkkal is megelékszem csak ide tartozzak még.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X