Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  mondjuk az enyémre sikerült ráborítani vagy 3 motort

  Komment


  • Ez olyan mint mikor nekem volt egy lili kakason. Kopasz nyakú a tolla úgy állt mint amit a kutya akkor tépett meg. A lába mint egy hal olyan pikkely utánzatú szörnyen nézett ki de arra is ez a jelző illett : Olyan csúnya , hogy már szinte szép. Ha Attila meg festette volna csak állnánk a vászon előtt és bizton állítanánk ilyen csúnya nincs is! Azért egy ilyen fordított teknővel én is el perecelnék!!

   Komment


   • jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem, nem Te Mir-Murrét intézted én ezt otthon segítség nélkül egyedül is megcsináltam.

    Komment


    • No.... olvastam Máté. de ide hoztam a témát. Most végeztem az első négy mázsa szőlő darálásával... kímélem a szomszédokat,ezért nem zörgetem a darálót. Egy hete lett szüretelve,most jutott rá kicsi idő. Nem tudom más hogy áll vele, nekem kevés a napi 36 óra... Most azért küzdök,hogy legyen időm lefesteni a kerítést a három éve megvett festékkel.. szerintem másoknak is vannak hasonló elfoglaltságai s ezért kevesebb idő jut fórumozni... remélem ez megváltozik amikor beköszönt a zordabb idő.

     Komment


     • Két sürgős boxert kell kitolnom a napokban,addig a kis Cezeta egy MZ társaságában a fólia alatt pihen. Csúsznak a dolgok.. de hamarosan lesznek képek. Nem tűnt fel igazán hogy ily régen volt hozzászólás,pedig minden nap benézek ide többször is..

      Komment


      • Sajnos magam is a betakarítással küzdök,éjjel 2 körül fekszem,szilvamagozás,szőlő szemezgetés,nappal meg gyűjtögetés,-ki vagyok mint a sz@r és most jön a dió,de az már ráérősebb lesz.Nagyon útálom csinálni de ez van,egyszerűen muszáj mert,ha nem magozom az e napi gyűjtést,másnapra összepenészedik.Kezdődött a mogyoróval,befejeződik a dióval és jön a fűtési szezon,-talán akkor már lesz nyugalom egy kicsi,ha valami nem jön közbe,-szerencsére naspolya nincs!

       Különben is aktivizálódjanak a hallgatagok és már lesz is hozzászólás,-miért pont állandóan mi!


       Üdvözlettel:Che

       Komment


       • Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        -miért pont állandóan mi! Mert nem bírjuk ki hogy ne szóljunk hozzá. A kertben a paradicsom nagyon gyenge termésűre sikeredett... viszont a ház előtt elkezdett növekedni egy vadon kelt hajtás... most kb 3m magas,felfuttattam a tányéros tv oszlopára. Érdekes dolog.. gondolkodtam már rajta.. sok esetben rengeteg munkát vagyunk képesek gyártani magunknak. Ha pénzt is keresnénk közben,akkor kissé kényelmesebbre is lehetne fogni.. de hát ezek vagyunk mi..
        ....................................................................

        Komment


        • Ezt nem tudom hogyan alkottam, mikor írtam is.. furcsán rendeződtek a sorok, s nem akarta elküldeni sem.

         Komment


         • Szervusz Atti!

          Nekem se akart elmenni az üzenet és azzal a tudattal kapcsoltam ki a gépet,hogy el sem ment,-úgy tűnik megint valamilyen kavarás lesz és szükség lesz TZ közreműködésére.

          Amúgy minden rendben,a szilvával végeztem,van még körte aprítás és a szőlő szemezgetés,már lassan a vége felé járok,-bár lenne még vagy 150 kg.-birskörte,de arra már nem futja az idegrendszeremből,-majd lesz a nagyjából kompót,vagy befőtt,amire meg nem futja az erőmből,-hát az sajnos talaj erő utánpótlás.

          Ami a fórumhoz történő hozzászólásokat illeti,de tényleg és komolyan,-minden erőmmel azon vagyok,hogy éltben tartsuk a fórumot,de ez akkor lehetséges,ha vannak hozzászólások és nem csak böffenetek,hanem tartalmilag és szakmailag érdemesek.Nem hányok én a szemére senkinek semmit,de vagyunk itt vagy harmincan,akik éltetjük és próbáljuk húzni,vonszolni és életben tartani és a többi hol van?

          Lehet,hogy most egy kissé fáradt vagyok,sőt biztos is,de úgy gondolom,hogy most egy kicsit én is leállok,mert elvárom a kedves passzívaktól,hogy tegyenek már Ők is valamit,ne csak sunnyogjanak az anonimitás homályában!

          Üdvözlettel:Che

          Komment


          • Kissé elhúzódott a mai nap is.. mint általában. Az összerakott gépet bontanom kellett töltéshiba miatt. A szabályzót ami már nem redeti volt.. a tartály alá rejtettem. Sajnos cserélnem kellett vezetékkel együtt, de jó dolog az hogy volt mire. Holnap délelőtt a kisebb hibákat kiküszöbölve kész leszek. Persze hozzátartozik.. alaposabban szemügyre véve a dinamót kiderült.. 12v a rendszer. tehát holnap cserélgethetem az izzókat.. bosszankodtam is eleget hogy az összes ki volt égve.. ezek szerint másnak sem sem tűnt fel elsőre.. Fejben megkomponáltam a vázlatot,holnap a megvalósítás következik.

           Komment


           • Reggel izzóvásárlás után összeállt a rendszer. Persze alternatívaként a pót fesszabályozót le kellett mentenem egy másikra. ezért belenéztem ahibásba. Szerencsére csak összeégett érintkező gond volt amit javítottam. Most működik rendesen.

            Komment


            • Gyagyás vén bogarasként ! Mikor nem esik:minden nap pannóniával megyek melózni(ennyi örömöm legyen legalább)estére szépen leálltam a kapu előtt oldaltámasz kihajtás helyett a cipőfüzőm beakadásával elborultam...,ma a nadrágom szára akad fel a berugó-karba.....!!

             -

             .             Emiatt holnap kivételesen motorral megyek !!!!
             Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 szept. 28, 05:11.
             "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

             Komment


             • A leglátványosabb esésem a babetta pedáljára tekeredett cipőfűző miatt volt.. Döltöttem a motort,de a lábam nem tudtam letenni.. szerencsére volt közönség rendesen. Alig bírtam felkelni mert nem bírtam a pedálról levenni a lábam. Másoknak örömöt okozni jó..

              Komment


              • Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
               Másoknak örömöt okozni jó..
               Engem csak a "gugolós "szomszéd látott !!!
               "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

               Komment


               • Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A leglátványosabb esésem a babetta pedáljára tekeredett cipőfűző miatt volt.. Döltöttem a motort,de a lábam nem tudtam letenni.. szerencsére volt közönség rendesen. Alig bírtam felkelni mert nem bírtam a pedálról levenni a lábam. Másoknak örömöt okozni jó..
                Én ugyanezt cipőfűző nélkül is elő tudtam adni, egyszerűen elfelejtettem döntés előtt fölülre hajtani a pedált, nem tudott annyira fájni hogy ne röhögtem volna magamon

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X