Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehehe
én ötödjére mentem át '78ban a rutinvizsgán,
Úgyhogy szedd össze Magad chemotox, mert zsebre is megy a dolog!
Légy FÉRFI!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagy kalappal............!jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMotoros vizsgával kapcsolatban elég bizarr 'jókívánság'!
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a forgalom, a rutin 4700, de az is sok ötször...A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés hogy ment a rutin?chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKözben tanfolyamra járok, mivel a motorozás eddig egyáltalán nem érdekelt. Hát legújabban itt van a kutya elásva. Nincs nagy érzékem hozzá :-( Legalábbis a rutinpályára kevés.Che kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a forgalom, a rutin 4700, de az is sok ötször...
- 4 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevigyek pom-pom lányokat szurkolni?
Pompon lányokat ne hozzál, mert tuti felborulok, vagy elönti a sisakot a nyál, vagy az oldaltámasz mellett egy második támasz is lesz :-))) Fű nagyot mondani tudni kell :-)Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 máj. 22, 20:58.
- 4 likes
Komment
-
ApaE
-
Én úgy verem át magam, hogy "amerre nézel, arra mész" azaz, a fehér kúpot nézem a fordulónál, ami középen van. csak ugye ezt nekem a bukások és a félsz miatt nehéz megtartani, de most azért már sikerült. Oktatóm is mondta, ha nem bukok akkor sokkal előrébb lennék, de hát sajnos ez már mi lett volna ha...
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMotoros vizsgával kapcsolatban elég bizarr 'jókívánság'!
Egy szokáson nehéz úrrá lenni
.
Komment
Komment