Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Most nem olyan"hehe", ez a négy bukta 44.000,-Ft!(mert ha most vissza tapsolnak, az darabja 11.000,-)'78-ban megúsztad 10-20 forintból!
Úgyhogy szedd össze Magad chemotox, mert zsebre is megy a dolog! Légy FÉRFI!
kedvelte ezt.
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Közben tanfolyamra járok, mivel a motorozás eddig egyáltalán nem érdekelt. Hát legújabban itt van a kutya elásva. Nincs nagy érzékem hozzá :-( Legalábbis a rutinpályára kevés.
Ma a nyolcast gyakoroltam, meg amíg az oktató mással volt elfoglalva a 3-as feladatot, mert azt még egyszer sem csináltam. Lényeg, hogy nap végére megcsináltam mindent és utoljára még egyszer a 2-es feladatot, ugye a nyolcas miatt ott kell a padka felé kanyarodnom jobbra. A sebesség kissé alacsony. Meg elkezdett tombolni a szél néha elvettem a gázt amikor belém kapott.
Pompon lányokat ne hozzál, mert tuti felborulok, vagy elönti a sisakot a nyál, vagy az oldaltámasz mellett egy második támasz is lesz :-))) Fű nagyot mondani tudni kell :-)
Utoljára szerkesztve a következő által: chemotox; 2012 máj. 22, 20:58.
Na jó, én sem akarok balesetet okozni a rutinpályán, meg akiket ismerek pompomlányokat amúgy is győriek, úgyhogy nem érnek ide egyhamar, de ha sikerül akkor egy sörre a vendégem vagy (csak, hogy biztassalak valamivel)
Én úgy verem át magam, hogy "amerre nézel, arra mész" azaz, a fehér kúpot nézem a fordulónál, ami középen van. csak ugye ezt nekem a bukások és a félsz miatt nehéz megtartani, de most azért már sikerült. Oktatóm is mondta, ha nem bukok akkor sokkal előrébb lennék, de hát sajnos ez már mi lett volna ha...
Komment