OdinHEM eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson felújítás - Bandido
Collapse
X
-
Ez így igaz,de előtte töltsd fel vízzel,benzincsapnál dugó,tanksapkánál szabadon levegőzzön!!korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
-
Ez tényleg szép, és nem is drága!korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSimon s51 tank Kecskemét ”¢ apród.hu:
ézd meg ezt, ennyiben lenne a festés, barkácsolgatással, és vagy jó, vagy nem.
Lehet érdekel!!
Köszi István
Most néztem a hirdetést mégegyszer, azt írta a srác, hogy posta nincs, és Kecskemét nem épp itt van a személyes átvételhez.......
DE köszönöm a válaszokat, megpróbálok szerezni egyet a környékről, vagy marad a kompresszor......
Szép munka Beagle, csak az a baj, hogy BP sem itt van...De ha beillesztem ide a képet, megnézed, megtudunk egyezni a jelképes árba?
Komment
-
Rendben,megnézem! A Posta nem olcsó,de kérdezd meg,hátha...Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBP sem itt van...De ha beillesztem ide a képet, megnézed, megtudunk egyezni a jelképes árba?
Komment
-
OdinHEM! Töltöttem fel képet, remélem látjátok rendesen, de ha nem holnap csinálok több képet a sérült területrőlOdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHol van rajta a horpadás? Szokásos helyen a telótól vagy esetleg máshol? Mert ha igen meg lehetne próbálni belülről kikalapálni is. Vagy még ami szóba jöhet a csúszó kalapácsos dolog. Rácsípatsz egy huzalt, de inkább hegesztőpálcát teszel rá egy közepén lyukas súlyt ütközőt a végére és szépen kikopogod mikor kész, pálca eltávolít kicsit megcsiszol alapozó gitt megint csiszol és fényez.
Komment
-
Szia Bandido! itt is korulnezhetsz van par motor bontas alatt - hatha van jo allapotu tank vagy akar mas altalad keresett alkatresz is. Simson Klub Magyarország=Utoljára szerkesztve a következő által: littleszpett; 2013 jan. 27, 19:46.Bandido kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Látszik,hogy horpadt,de elég messze van! Mintha már valaki kinyomta volna egy részén!!!??? Próbálj közelebbi képet,persze csak akkor,ha szeretnéd megcsináltatni,feleslegesen nem kell fotóznod.Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTöltöttem fel képet, remélem látjátok rendesen, de ha nem holnap csinálok több képet a sérült területről
Komment
-
Én igy messziről azt mondom javítható bát nem vagyok karosszéria lakatos
Amit Beagle töltött fel képet ott látszik a hozzá való eszköz is. Tökéletes!
A horpadás pedig "jó" helyen van, mármint a kihúzatás szempontjából, ha élek mentén lenne horpadva na az már nagyobb szívás. Sajnos az enyém olyan helyen is horpadt... A kompresszoros megoldásnak én ellen vagyok, nem szabályozható a folyamat, vagy ott horpad ki ahol kell a vagy nem a dühítőbb.
Komment
-
Ez igaz,de megoldható! Sőt,én azt sem bánom,ha élnél van,mert könnyebb megfeszíteni a lemezt,sok esetben pontmelegezni sem kell! A kihúzó "kalapács" valóban látszik,de a gép (ami lényegesebb) az nem. Holnap lefotózom azt is. Ez egy speciális ponthegesztő gép (a spotter elődje),amellyel alátéteket lehet ponthegeszteni a horpadásba,majd jöhet a rángató kalapács. Van hozzá pontmelegező fej is,amivel könnyebb a zárt részeket zömíteni,mint az autogén hegesztővel.OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA horpadás pedig „jó” helyen van, mármint a kihúzatás szempontjából, ha élek mentén lenne horpadva na az már nagyobb szívás.
- 3 likes
Komment
-
Simson*-*Futármotorosbolt
Én most itt bogarászok
Simson alkatrészek ez kicsit drágább, viszont ezen a két helyen megtalálsz mindent.Utoljára szerkesztve a következő által: korompaiistvan; 2013 jan. 28, 17:17.Bandido kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ilyen szerencsém nekem sosem leszBandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn !!!8.000Ft-ért!!! vettem a motorom
Viszont persze ha tényleg rendes állapotban akarod látni, akkor kell rá költeni.
Igen, a 2. link elég drága oldal, de minden van!
Komment
Komment