Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Rácsípatsz egy huzalt, de inkább hegesztőpálcát teszel rá egy közepén lyukas súlyt ütközőt a végére és szépen kikopogod mikor kész, pálca eltávolít kicsit megcsiszol alapozó gitt megint csiszol és fényez.
    Ez így igaz,de előtte töltsd fel vízzel,benzincsapnál dugó,tanksapkánál szabadon levegőzzön!!
    korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Egyébként én is vállalok ilyesmit (ha van rá igény),jelképes áron,Budapesten!

Click image for larger version

Name:	F_nyk_p0134_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Views:	1
Size:	177.6 KB
ID:	134433Click image for larger version

Name:	F_nyk_p0140_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	175.9 KB
ID:	134434Click image for larger version

Name:	F_nyk_p0150_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	177.1 KB
ID:	134435Click image for larger version

Name:	DSC07782_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Size:	197.6 KB
ID:	134436
      Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 jan. 27, 19:04.
      Bucsuk, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Simon s51 tank Kecskemét ”¢ apród.hu:

ézd meg ezt, ennyiben lenne a festés, barkácsolgatással, és vagy jó, vagy nem.
        Ez tényleg szép, és nem is drága! Lehet érdekel!!
        Köszi István

Most néztem a hirdetést mégegyszer, azt írta a srác, hogy posta nincs, és Kecskemét nem épp itt van a személyes átvételhez....... DE köszönöm a válaszokat, megpróbálok szerezni egyet a környékről, vagy marad a kompresszor......

Szép munka Beagle, csak az a baj, hogy BP sem itt van...De ha beillesztem ide a képet, megnézed, megtudunk egyezni a jelképes árba?

Komment

Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          BP sem itt van...De ha beillesztem ide a képet, megnézed, megtudunk egyezni a jelképes árba?
          Rendben,megnézem! A Posta nem olcsó,de kérdezd meg,hátha...

Komment

Click image for larger version

Name:	2012-10-27_14-13-26_550.jpg
Size:	205.1 KB
ID:	134437

Remélem látjátok a horpadást, meg az a fiatalos csík sem tetszik rajt, így fényezni is kell, tehát majdnem kapóra jön a tankjavítás

Komment

Hol van rajta a horpadás? Szokásos helyen a telótól vagy esetleg máshol? Mert ha igen meg lehetne próbálni belülről kikalapálni is. Vagy még ami szóba jöhet a csúszó kalapácsos dolog. Rácsípatsz egy huzalt, de inkább hegesztőpálcát teszel rá egy közepén lyukas súlyt ütközőt a végére és szépen kikopogod mikor kész, pálca eltávolít kicsit megcsiszol alapozó gitt megint csiszol és fényez.
              OdinHEM! Töltöttem fel képet, remélem látjátok rendesen, de ha nem holnap csinálok több képet a sérült területről

Komment

Szia Bandido! itt is korulnezhetsz van par motor bontas alatt - hatha van jo allapotu tank vagy akar mas altalad keresett alkatresz is. Simson Klub Magyarország=
                Utoljára szerkesztve a következő által: littleszpett; 2013 jan. 27, 19:46.
                Bandido kedvelte ezt.

Komment

Töltöttem fel képet, remélem látjátok rendesen, de ha nem holnap csinálok több képet a sérült területről
                  Látszik,hogy horpadt,de elég messze van! Mintha már valaki kinyomta volna egy részén!!!??? Próbálj közelebbi képet,persze csak akkor,ha szeretnéd megcsináltatni,feleslegesen nem kell fotóznod.

Komment

Én igy messziről azt mondom javítható bát nem vagyok karosszéria lakatos Amit Beagle töltött fel képet ott látszik a hozzá való eszköz is. Tökéletes! A horpadás pedig "jó" helyen van, mármint a kihúzatás szempontjából, ha élek mentén lenne horpadva na az már nagyobb szívás. Sajnos az enyém olyan helyen is horpadt... A kompresszoros megoldásnak én ellen vagyok, nem szabályozható a folyamat, vagy ott horpad ki ahol kell a vagy nem a dühítőbb.

Komment

A horpadás pedig „jó” helyen van, mármint a kihúzatás szempontjából, ha élek mentén lenne horpadva na az már nagyobb szívás.
                      Ez igaz,de megoldható! Sőt,én azt sem bánom,ha élnél van,mert könnyebb megfeszíteni a lemezt,sok esetben pontmelegezni sem kell! A kihúzó "kalapács" valóban látszik,de a gép (ami lényegesebb) az nem. Holnap lefotózom azt is. Ez egy speciális ponthegesztő gép (a spotter elődje),amellyel alátéteket lehet ponthegeszteni a horpadásba,majd jöhet a rángató kalapács. Van hozzá pontmelegező fej is,amivel könnyebb a zárt részeket zömíteni,mint az autogén hegesztővel.
                      Bandido, OdinHEM és soveny kedvelte ezt.

Komment

Még várok egy üzenetet, van a környékben jó minőségű tank, de ha minden kötél szakad, megy a csomag BP-re
                        Beagle kedvelte ezt.

Komment

Kedves mindenki, aki olvassa ezt a témát! Olyan kérdésem lenne, ha valaki tud eladó, hátsó lábtartót, lendkerék lehúzót, zárható tanksapkát, enduro vázmerevítőt, és mindenki, akinek S51-eshez van alkatrésze, és ezt mindent elfogadható állapotba, jelezzen legyen szíves!! Köszönöm

Komment

Simson*-*Futármotorosbolt

Én most itt bogarászok

Simson alkatrészek ez kicsit drágább, viszont ezen a két helyen megtalálsz mindent.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: korompaiistvan; 2013 jan. 28, 17:17.
                            Bandido kedvelte ezt.

Komment

Köszi Pisti, ezeket ismertem én is, de felháborító, a második link-es bolt........17.000Ft egy csomagtartóért?? Én !!!!!!!!!!!8.000Ft-ért!!!!!!!!!!!!! vettem a motorom, és gyári volt rajt majdnem minden Igaz azóta már több mint 100.000Ft-ban van, de ez akkor is felháborító...szerintem...

Komment

Én !!!8.000Ft-ért!!! vettem a motorom
                                Ilyen szerencsém nekem sosem lesz
                                Viszont persze ha tényleg rendes állapotban akarod látni, akkor kell rá költeni.

Igen, a 2. link elég drága oldal, de minden van!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X